A Marcali együttesével mérkőzünk vasárnap!

A bajnoki tabella ötödik helyezettje a szintén Somogy megyei Marcali együttese látogat vasárnap a Sótonyi László Sportcsarokba. Reméljük lányaink hasonló teljesítményt mutatnak mint a Veszprém ellen és az összecsapás végén mi örülhetünk.

Vasárnap délután kerül megrendezésre Csurgón a somogyi kézilabda rangadó, ahol a bajnoki tabellát vezető hazai csapat a Marcali gárdáját fogadja.

Sajnos az elmúlt év egyik csapat számára sem sikerült fényesen, hiszen mindketten búcsúztak az NBI/B osztálytól.

Szandai Martina négy gólt lőtt februárban a Marcalinak

Fotó: Szabó Balázs (Csurgo.hu)

Utoljára 2018. február 25-én találkozott a két csapat a kézilabdapályán, akkor 23-15-re nyolc góllal bizonyult jobbnak a csurgói együttes.

A nyáron azonban jelentős játékosállomány változás volt mindkét somogyi csapatnál.

A pillanatnyi formát tekintve, a Csurgói NKC tűnik esélyesebbnek, de a hazai csapat játéka inkább idegenben volt meggyőzőbb.

A marcali lányok is magabiztosan gyűjtötték be otthonukban a bajnoki pontokat a legutóbbi fordulóban, így önbizalommal várhatják az összecsapást.

Nézzük, miként tekintenek a mérkőzés elé a vezetőedzők:

Molnár Ferenc (Csurgói NKC): "A Csurgó-Marcali összecsapást minden évben nagy várakozás előzi meg. Ez most sincs másképp. Mindent megteszünk majd,hogy veretlenségünket megtartsuk. Nem számítok könnyű mérkőzésre,mivel minden hazai mérkőzés tartogat meglepetéseket. A heti felkészülésünk is tükrözni fogja, hogy nehéz mérkőzésre számítok!"

Sziva-Balogh Piroska (Marcali VSZSE): "Remélem,hogy az előző mérkőzésen mutatott játék alapján egy izgalmas, jó mérkőzést játszunk a Csurgóval."

A vasárnapi program:

2018.10.21. vasárnap Sótonyi László Sportcsarnok

15.00: Ifjúsági III.osztály: Csurgói NKC - Marcali VSZSE

17.00: NBII D.NY. női felnőtt: Csurgói NKC - Marcali VSZSE

Várunk minden szurkolót sok szeretettel!

HAJRÁ CSNKC!