A Swietelsky-Szombathely csapatához utaztunk

Csapatunk a tabella tizenegyedik helyéről várhatta a bajnoki tabella harmadik helyén tanyázó Szombathelyi KKA elleni idegenbeli összecsapást. Erős első félidőt követően elfáradtunk, így lett a mérkőzés vége 38-23.

Fotó: CSNKC MEDIA

Csapatunk játékosai közül Vágó Marietta beállósunk pihentetése mellett döntött Molnár Ferenc edzőnk, hiszen beállósunk enyhébb sérülést szenvedett, de minden bizonnyal a Győr elleni hazai derbin már újra pályára lép harcos védekező specialista játékosunk.

Lányaink elképesztő koncentrációval és tempóval kezdték a mérkőzést talán meg is lepték a szombathelyi alakulatot.

Szandai Martina, Ilyés Lilla szép átlövő megmozdulásaikkal, Füstös Alíz gólra váltott ziccereivel emelkedtek ki a mezőnyből.

Sajnos ezúttal a kapusteljesítményünk elmaradt a szokásostól, bár tegyük hozzá nem igazán ütköztek védőink a lendülettel érkező robosztus szombathelyi átlövőkkel, így ők szinte tiszta helyzetből lőhettek sokszor a csurgói kapuba.

Az első félidő látványos szép csurgói gólokkal telt, a végére négy góllal elhúztak a hazaiak így az első félidő 17-13-as eredménnyel zárult.

Fotó: CSNKC MEDIA

A második játékrészben sajnos kijött a két kispad különbsége, csurgói részről Raczkó Petra harcos és motivált játéka illetve Nagy Adrienn góljai emelhetők ki, természetesen a már első félidőben is remeklő Ilyés Lilla és Szandai Martina, Füstös Alíz mellett.

Áy Nikolett balátlövőnknek voltak szép megmozdulásai, de rá sűrűn kiléptek a szombathelyi védők, így Niki most nem tudta teljes mértékben megmutatni amire igazán képes.

Elfáradtunk a végére, 38-23-as végeredménnyel zárult a mérkőzés.

Az egész mérkőzésen hiányoztak a csurgói védések a kapuban illetve a megfelelő időben és helyen az ütközések az ellenfél átlövőivel.

Szerencsére sérülés nem történt bizalommal várjuk az április 15-én Csurgón megrendezendő Győri Audi ETO KC U18 csapata elleni mérkőzést, ahol nem titkolt célunk a pontszerzés.

Hajrá CSNKC!