Bab Ágota: minden adott a csurgói sikerhez! - rövid interjú

Bab Ágota Marosvásárhelyen tanulta a kézilabdát, klubunkhoz a Vasasból érkezett.

Közvetlen személyiség, így mindenkivel megtalálja a hangot.

Nagyon várja már a bajnoki rajtot.

Rövid interjúban beszélgettünk vele.

CSNKC MEDIA: Mit hallottál eddig Csurgóról, a csurgói kézilabdázók körülményeiről?

Bab Ágota: Hallottam, hogy új és korszerű csarnok, közvetlen mellette uszoda is van Csurgón, ami bármikor a játékosok rendelkezésére áll. Emellett folyamatosan fejlődik a város. 

CSNKC MEDIA: Milyen tervekkel érkezel Csurgóra?

B.Á.: Sérülés után térek vissza fél év kihagyás után, szeretném a régi formámat visszanyerni és ezzel a csapatot minél jobban segíteni.

CSNKC MEDIA: Ismersz játékosokat, akikkel együtt kézilabdázol majd?

B.Á.: Nem sok mindenkit ismerek a mostani csapatból, de mivel közvetlen személyiség vagyok, könnyen megtalálom az összhangot bárkivel. 

CSNKC MEDIA: Szerinted megőrizhető-e az NB I/B-s tagság megerősített keretünket (rutinos edző, minőségi igazolások) tekintve?

B.Á.: Szerintem a bentmaradás nem kérdéses, a középmezőnyt, mint célt is megvalósíthatónak gondolom. Nagyon tetszik az új edző mentalitása, azt gondolom, hogy ez és a rutinos játékosok együttese fog segíteni céljaink elérésében. 

CSNKC MEDIA: Mivel és hol töltöd a nyári pihenésedet?

B.Á.: A nyár első felét az államvizsgámra való felkészüléssel töltöttem, ezt követően családommal voltam otthon, Marosvásárhelyen. A pihenésemet aktívan töltöttem, sokat túráztam a Kárpátokban. 

CSNKC MEDIA: Mikor érkeztél Csurgóra?

B.Á.: Csurgóra a diplomaosztómról érkeztem az első edzés napján.  Nagyon várom már a bajnokságot, remélem sikerül a lehető legjobb helyezést elérni. 

Köszönjük az interjút! 

Hajrá Ági!