Beadtuk a nevezést a 2019/2020 bajnokságra! - elfogadva!

A Csurgói Női Kézilabda Club csapatai leadták a nevezéseket a 2019/2020-as bajnokságokba.

A CSNKC három versenyző gárdája közül, felnőtt csapatunk egy osztállyal feljebb az NBI/B osztályban, ifjúsági és serdülő csapatunk ugyanott a mint tavaly a Női ifjúsági III. és a Női serdülő III. osztály Dél-Nyugat csoportjaiban fognak szerepelni.

A nevezés a Magyar Kézilabda Szövetség online felületén került beadásra és a szövetség vissza is jelzett, elfogadta klubunk nevezéseit.

A gyermek (U15 – U11) és a kisiskolás (U10 – U8) bajnokságokra augusztusban lehet majd nevezni, klubunk dinamikus fejlődésének köszönhetően kettővel több csapattal többel nevezünk, mint tavaly, így már tíz (!) utánpótláscsapattal indulunk neki az új szezonnak!

A CSNKC felnőtt kerete július 24-én kezdi meg felkészülését az NBI/B bajnoki osztályra. 

A tervek szerint 16:00 órától csapatértekezlet lesz a Sótonyi László Sportcsarnok VIP termében ahol felnőtt csapatunk vezetőedzője, játékosai, a szakmai stáb tagjai és klubunk elnöksége vesznek részt.

Itt technikai információk és a szezonra elengedhetetlen éves bajnoki célkijelölés fog elhangzani és klubunk játékosai megkapják a bajnokságra a szellemi és motivációs "útravalót" is.

Kb 17:00-17:30 órától megkezdik felnőtt játékosaink első edzésüket, melyet már Mato Matijevic, rutinos horvát vezetőedzönk vezényel majd.

A felkészülés folyamán több csapatépítő programmal is készülünk, hogy felnőtt csapatunk minél inkább összeérhessen és CSAPAT-ként tudjanak egymásért küzdeni a pályán és a pályán kívül!

Addig is jó nyaralást mindenkinek!

Hajrá CSNKC!