Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

20
MÁJ

Rutinos NBI-es kapust igazoltunk: Scholtz Andrea Csurgón folytatja!

A világ legerősebb női kézilabda bajnokságából, a K&H női kézilabda liga tizedik helyezett Mosonmagyaróvár csapatából érkezik új kapusunk Csurgóra, aki rutinjával és tapasztalatával jövő évi csapatunk húzóembere lehet. Andinak tetszett a koncepció amit felvázolt klubunk vezetősége, ezért döntött a Csurgói NKC mellett! Friss igazolásunk komoly erősítés a csurgói kapuban! Isten hozott Andi!

17
MÁJ

Az utolsó felvonás következik, a Siófokot fogadjuk itthon

A bajnokság utolsó fordulójában a Siófok KTC KFT U22 csapatát fogadjuk hazai pályán a Sótonyi László Sportcsarnokban.Ellenfelünknek a bronzérem a tét, csapatunknak már biztos az ezüstérem.A mérkőzést követően éremátadó ünnepség keretében átveheti csapatunk a bajnoki ezüstérmeket.

13
MÁJ

Szív nélkül ment fel a pályára a csurgói mez Hévízen

Felnőtt csapatunk hétvégén bebizonyította, hogy mindig van lejjebb. Ifi és serdülőcsapatunk lelkes hajtós játékkal elhozta a két pontot.

07
MÁJ

Alba Fehérvártól érkezik Tornóczky Sára a csurgói balszélre!

A tehetséges korábbi serdülő és ifjúsági válogatott balszélső, aki a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) korábbi nevelése az idei szezonban a harmadik számú balszélsője volt az Alba Fehérvár NBI-es felnőtt csapatának. Egy évre kölcsönbe érkezik klubunkhoz, hogy megmutassa: helye lesz két év múlva az NBI-ben! Isten hozott Saci!

06
MÁJ

Utolsó bajnoki idegenbeli mérkőzés: Hévízre utazunk!

A tabella 4-5-6. helyezettek 23 ponttal tanyáznak, ebből az ötödik a zala megyei Hévíz SK csapata. Ősszel 12-11-es félidőt követően 22-18-ra vertük el őket hazai pályán. Számunkra a bajnoki ezüstérem már biztos, de ez nem ok arra, hogy hátradőljünk, a két pontért utazunk Hévízre! Hajrá CSNKC!

06
MÁJ

Kérjük támogassa adója 1%-val a csurgói női kézilabda utánpótlásnevelését!

A Csurgói Női Kézilabda Club célja, a magyar kézilabdasport, azon belül kiemelten a dél-dunántúli és csurgó környéki utánpótlás-nevelő akadémia működésének biztosítása, a tehetséges fiatalok fejlődésének, tehetségük kibontakoztatásának elősegítése. Ehhez kérjük megtisztelő segítségét adójának 1%-ának felajánlása céljából! KÖSZÖNJÜK!

05
MÁJ

Váltás a csurgói kispadon: Mato Matijević felnőtt csapatunk új edzője!

Több ország klubcsapatában a Bajnokok Ligájában és a horvát felnőtt és junior válogatott mellett is többszörösen bizonyított rutinos horvát szakember egy plusz egy éves szerződést kötött klubunkkal. Komoly célokkal érkezett Csurgóra és ez az ambíció megegyezik klubunk vezetőségének terveivel. Isten hozott Mato!

02
MÁJ

21. századi körülmények - mi itt dolgozunk!

Minden feltétel - modern 21.századi sportcsarnok konditeremmel, városi termálfürdő, wellnes, uszoda és szaunavilág, rekortán futópálya -, adott Csurgón a minőségi munkához és a női kézilabdasikerekhez. 2020-ra kiegészül a csurgói komplexum egy négycsillagos Sporthotellel, strandkézilabda pályával.

01
MÁJ

Sikerült! Jövőre újra NBI/B-ben indulunk! Szép volt CSNKC!

Három fordulóval a bajnokság vége előtt már eldőlt: felnőtt csapatunk a bajnoki ezüstérmes helyezéssel kivívta az indulási jogot az NBI/B osztályba, visszajutottunk a magyar másodosztályba! A Magyar Kézilabda Szövetség megerősítette és jóváhagyta a jövő évi NBI/B-s részvételünket! SZÉP VOLT CSNKC!

30
ÁPR

Hanusz Bogi hazatér! Csurgón folytatja a kézilabdát!

A tehetséges 23 éves irányító-átlövő komoly erősítés csapatunknak. A csurgói kézilabdanevelés motivált, szorgalmas hozzáállásával jövő évi csapatunk egyik fő motorja lehet, nem csak támadásban, de hármas védőként védekezésben is. Isten hozott Bogi!

29
ÁPR

Magabiztos győzelem a Nemesvámos ellen, biztos a bajnoki ezüstérem!

43-36-os győzelmével felnőtt csapatunk bebiztosította a bajnoki ezüsöt és ezzel az NBI/B osztályba való feljutást. Védelmünk nem volt a helyzet magaslatán, de a vége hét gólos siker lett. Szép volt CSNKC!

27
ÁPR

Hazai pályán fogadjuk a Bajnok DSE Nemesvámost!

A bajnoki tabella kilencedik helyezettjét fogadjuk Csurgón hazai pályán. Bajnoki helyezésünket a hátralévő három mérkőzésünk eredménye nem befolyásolja, a bajnokság második helyén végeztünk. Ezüstérmes lett felnőtt csapatunk és ezzel az eredményével jogot szerzett az NBI/B osztályban indulásra.

11
ÁPR

Tolna városába utazunk szombaton

Felnőtt, ifjúsági és serdülő csapataink Tolnára utaznak. Felnőtt bajnokságban tizedik helyezett a tolna megyei alakulat, ifjúsági bajnokságban nyolcadik, serdülő bajnokságban negyedikek. HAJRÁ CSNKC!

07
ÁPR

Magabiztos, nagyarányú csurgói siker Dunaújvárosban

12-23-as félidőt követően 26-38-as magabiztos győzelmet arattunk Dunaújvárosban a Duna-Pent otthonában úgy, hogy serdülő és ifista fiataljaink is pályára léptek a felnőtt mérkőzésen. Ifjúsági és serdülő csapatunk is győzött, így hármas csurgói győzelemmel zártuk a hétvégét.

04
ÁPR

Duna-Pent otthonába utazunk Dunaújvárosba

A gyengébb játékerőt képviselő dunaújvárosi csapathoz utazunk akik a tabella utolselőtti helyén tanyáznak. A papírforma szerint hoznunk kell a győztes két pontot.