Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

12
JUL

EHF-kupagyőztes korábbi válogatott beállós a Csurgóé: Takács Dusmáta írt alá!

A korábbi magyar válogatott, rendkívül rutinos játékos a Dunaújvárosi Kohász KA NBI-es csapatából érkezik Csurgóra, számos neves hazai és külföldi szakemberrel dolgozott együtt. Karrierjének legnagyobb sikere a 2016-os EHF-kupagyőzelem a német Tus Metzingen együttese ellen! Isten hozott Dusi!

11
JUL

Takács Inez irányító és Jencski Beatrix szélső is Csurgón folytatják!

Takács Inez a Szombathelyi Haladástól Jencski Beatrix pedig a Marcali együtteséből igazolt klubunkhoz. Takács Inez utánpótlásedzőként is dolgozik majd klubunknál. Hajrá lányok Csurgón!

07
JUL

ELDŐLT: NBII-ben folytatjuk - cél: BAJNOKI CÍM és NBI/B!

A Magyar Kézilabda Szövetség elnökségi döntésének értelmében felnőtt csapatunk az NBII bajnoki osztályban folytathatja a 2018/2019-es bajnoki szezonban a küzdelmeket. Elnökségünk döntött arról is, hogy NBII-es osztályban való indulás esetén csakis egy cél lebeghet a szakmai stáb és a játékosaink szeme előtt: a BAJNOKI CÍM és a visszajutás NBI/B-be! HAJRÁ CSNKC!

06
JUL

Újabb egy évre írt alá klubunkhoz Szandai Martina irányítónk!

Tehetséges irányítónk újabb egy évre hosszabbította szerződését csapatunknál, így a 2018/2019-es bajnokságban is láthatjuk őt csurgói mezben lőni a gólokat!

03
JUL

Együttműködési megállapodást kötöttünk a Molten labdagyártóval!

Klubunk egy évre köteleződött el a világ egyik legnagyobb labda és sportszergyártó vállalatának magyarországi forgalmazójához a Mikrohungária Sport Kft-hez. Klubunk felnőtt csapata és kilenc utánpótláscsapata a 2018/2019-es bajnoki szezonban a kézilabda világbajnokságok hivatalos Molten labdáival fog edzeni és mérkőzéseket játszani!

28
JUN

Bodó Szabina balszélső egy évre írt alá klubunkhoz!

A Csurgói NKC megkeresése és a vezetőséggel való beszélgetés alapján korrekt klub képe rajzolódott ki bennem tökéletes körülményekkel, úgy gondolom aláírásommal jó döntést hoztam! - mondta a tehetséges kézilabdázó aláírását követően. Isten hozott Szabina!

26
JUN

Új beállósunk: Pervein Orsolya Siófokról érkezik!

Már nagyon várom a közös munkát a csapattal, egy igazán jó közösségre számítok, akikkel remélem sikerül együtt elérni a bajnokságra kitűzött célokat - nyilatkozta a korábbi serdülő válogatott 18 éves kézilabdázó. Isten hozott rsi!

24
JUN

Utánpótlás csapataink szezonzárója - második rész

2018. június 21-én tartotta sportegyesületünk U8 és U9 utánpótlás csapataink szezonzáró rendezvényét a csurgói Zis-tón. A rendezvényen klubunk elnöksége megköszönte a gyermekek és szüleik egész éves kitartását, Kissné Hosszú Henriett utánpótlásedző áldozatos munkáját illetve kézilabdacipőket adtunk át fiatal játékosainknak. A nagy sikernek örvendő kézilabda nyári táborunkról is szó esett, várjuk sok szeretettel 7-13 éves korig a gyermekek és szüleik jelentkezését!

23
JUN

Csurgón folytatja az ifjú békéscsabai átlövőtehetség Láza Dzsenifer!

Láza Dzsenifer a 19 éves békéscsabai balátlövő klubunknál folytatja pályafutását. "Azért választottam Csurgót mert tetszik a klub jővőképe, kedvező feltételek vannak ahhoz hogy fejlődni tudjak!" - nyilatkozta aláírását követően az ifjú kézilabdatehetség.

19
JUN

SZEZONÉRTÉKELŐ 2017/2018 - klub részről +VIDEÓ

Klubunk részéről Szászfalvi Bence elnök is értékelte felnőtt csapatunk zsinórban második - összességében negyedik -, NBI/B osztályos bajnoki szezonját.

18
JUN

Utánpótlás csapataink szezonzárója - első rész

2018. június 17-én tartotta sportegyesületünk U10,U11,U13, serdülő és ifjúsági utánpótlás csapataink szezonzáró rendezvényét a gyékényesi Kotrón. A rendezvényen díjakat adott át klubunk vezetősége a kiemelkedő teljesítményt nyújtott játékosoknak. A délután legmeghatóbb pillanata volt amikor elbúcsúztattuk Kurucz Ivett utánpótlásedzőnket, aki magánéleti okokra hivatkozva nem folytatja tovább utánpótlásedzői munkáját klubunknál.

12
JUN

A Csurgo.hu hírportál interjúja klubunk elnökével múltról, jelenről, jövőről.

Az egymást követő második - összesítésben a negyedik - szezonját játszotta a másodosztályban - NBI/B - a Csurgói Női Kézilabda Club. A klub stabil jogi és anyagi helyzet mellett biztosít lehetőséget játékosainak, edzőinek továbbá nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásnevelésre is. A CSNKC mára egy egységes, célokat és lehetőségeket nyújtani tudó sportszervezetté formálódott. Interjú Szászfalvi Bencével, a Csurgói Női Kézilabda Club ügyvezető elnökével.

11
JUN

Magyar bajnok NBI/B gólkirálynő írt alá klubunkhoz!

A Csurgói NKC csapatában folytatja pályafutását a korábban tizenegy évig NBI-ben is kiemelkedő teljesítményt nyújtó klasszis Drávai Gyöngyi. Magyar bajnok, magyar kupagyőztes, junior EB ezüstérmes. A támadásban belső három poszton egyaránt bevethető rendkívűl gólerős és rutinos belső hármas védőjátékos kiemelkedő erősítés klubunknak. Isten hozott Csurgón!

06
JUN

Szezonértékelő 2017/2018 - Edzői szemmel +VIDEÓ

Molnár Ferenc vezetőedzőnk értékelte felnőtt csapatunk zsinórban második - összességében negyedik -, NBI/B osztályos bajnoki szezonját.

31
MÁJ

Boldog születésnapot Petra!

Sok szeretettel köszöntjük születésnapján Raczkó Petra játékosunkat! Sok erőt és egészséget kívánunk Petra a pályán és pályán kívül egyaránt!