Együttműködési megállapodást kötöttünk a Molten labdagyártóval!

Klubunk egy évre köteleződött el a világ egyik legnagyobb labda és sportszergyártó vállalatának magyarországi forgalmazójához a Mikrohungária Sport Kft-hez.

Klubunk felnőtt csapata és kilenc utánpótláscsapata a 2018/2019-es bajnoki szezonban a kézilabda világbajnokságok hivatalos Molten labdáival fog edzeni és mérkőzéseket játszani!

A MOLTEN 1958-as megalapítása óta a világ legnagyobb labda és sportfelszerelés gyártójává nőtte ki magát.

Az elmúlt közel 60 évben számos világesemény (olimpiák, világbajnokságok) hivatalos labdaszállítója volt több sportágban is (kézilabda, kosárlabda, röplabda).

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) támogatójaként több mint 25 éves együttműködéssel büszkélkedhetünk, valamint 2014-től a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) által szervezett hivatalos események - főként világbajnokság -, hivatalos labdaszállítójává vált.

A jövő évi 2019-es német-dán közös rendezésű férfi kézilabda világbajnokság hivatalos labdája is a Molten mérkőzéslabdája lett, felnőtt és utánpótláskorú játékosaink többek között ezzel a labdával készülhetnek edzéseiken és mérkőzéseiken, így a legmagasabb minőségű sportfelszerelés van számukra biztosítva a minél jobb teljesítmény eléréséhez.

Az együttműködési megállapodás aláírására 2018. július 3-án került sor a Molten hazai kizárólagos forgalmazójánál a Mikrohungária Sport Kft Kassák Lajos utcai bemutatótermében Budapesten.

Fotó: CSNKC MEDIA 

A forgalmazó részéről Tóth András, korábbi korosztályos válogatott kézilabdázó, a Csurgói Női Kézilabda Club részéről Szászfalvi Bence elnök írta alá az egy évre szóló megállapodást.

Fotó: CSNKC MEDIA 

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA 

Sportegyesületünk első körben 120 db kézilabdát vásárolt különböző méretekben és típusokban- 1-es és 2-es méretű wax és wax nélküli kézilabdát, szivacskézilabdát- egy felnőtt és kilenc utánpótláscsapatunk részére, melyek közül 100 db meg is érkezett klubunk szertárába ezen a héten.