Évzáró karácsonyi vacsora felnőtt csapatunknál - VISZLÁT 2018!

2018. december 14-én pénteken 18 órától rendezte klubunk a hagyományos évzáró vacsoráját a Hegedüs Üzletház rendezvénytermében, ahol felnőtt csapatunk játékosai, a szakmai stáb, főtámogatóink illetve klubunk elnöksége vettek részt.

A hagyományokhoz híven kézilabdázóink pár héttel korábban egy kalapból kihúzták, most pedig megajándékozták egymást kreatívabbnál kreatívabb ajándékokkal Karácsony alkalmából.

Az ajándékok átadásának egy feltétele volt: egy vicces verset kellett írni az ajándékozott személyéről.

Egészen magas színvonalú költői alkotások is születtek..

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Ezt követően az ünnepi vacsora következett, az ünnepi menü hústálakból és játékosaink által házilag elkészített desszertekből állt.

Klubunk elnöke évértékelőjében kihangsúlyozta: "Bár Budapesttől távol vagyunk, de az országban kivételes körülményeket tudunk biztosítani a csurgói női kézilabdázóinknak. Idén két új mezgarnitúrával és kézilabda cipő garnitúrával gazdagodott felnőtt csapatunk, illetve megállapodást kötöttünk a kézilabda világbajnokságok labdagyártójával a MOLTEN sportszergyártóval, így a lehető legjobb kézilabdákat használhatják játékosaink edzésen és mérkőzéseken. "

Fotó: CSNKC MEDIA

"Bízom benne, hogy csapatunk őszi lendülete és kitartása a tavaszi fordulóra is megmarad, nem titkolt éves célunk májusban megnyerni az NBII-es kézilabdabajnokságot és visszakerülni NBI/B osztályba, ahol stabil felsőházi csapattá szeretnénk válni. Ez nem könnyű feladat, főleg egy alig hat ezres lakosú kisváros csapatától, elnökségünk mindent megtesz a cél érdekében. Nagy öröm számunkra az egyre népesebb hazai publikum mérkőzéseinken, köszönjük egész éves bizalmukat és kitartásukat. - hangsúlyozta klubunk vezetője.

Fotó: CSNKC MEDIA

Dr. Bus Mária doktornőnek egy ajándékcsomaggal köszöntük meg egész éves munkáját, aki társadalmi munkában, a klubot támogatva látja el a hazai mérkőzéseinken az orvosi felügyeletet.

Fotó: CSNKC MEDIA

Ezt követően köszönetet mondott vezetőnk a Claessens testvérpárnak, Péternek és Christophe-nak az egész éves kitartó támogatásért, akiknek egy-egy ajándékcsomaggal köszönte meg megtisztelő támogatásukat.

Fotó: CSNKC MEDIA

Molnár Ferenc, felnőtt csapatunk edzője megköszönte az egész éves munkát a csapatnak és a klub munkatársainak valamint minden játékosnak névre szólóan mindenkinek átadta az őszi bajnoki fordulók statisztikáit, így az ünnepek alatt lesz idő mindenkinek átnézni az őszi egyéni teljesítményét.

Ezután kötetlen, vidám beszélgetések vették kezdetüket, vezetőedzők, játékosok és a klub vezetői között.

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Évzáró rendezvényünkön készült összes fénykép megtalálható honlapunkon a GALÉRIA menüpont - FÉNYKÉPALBUM almenüre kattintva.

Ezúton szeretnénk megköszönni az egyre nagyobb számban mérkőzéseinkre látogató szurkolóink egész éves buzdítását - különösen megtisztelő, hogy klubunk korábbi játékosai és vezetői is rendszeresen a lelátón buzdítják csapatunkat -, ezzel hozzájárulva csapatunk további sikereihez!

VISZLÁT 2018! HAJRÁ CSNKC 2019-ben is!

Fotó: CSNKC MEDIA

Áldott, békés Karácsonyt kívánunk minden szurkolónknak és sikeres, egészségben gazdag új esztendőt!