Győzelem a Hévíz ellen felkészülési mérkőzésen

Felnőtt csapatunk 29-23-as győzelmet aratott a Hévíz SK ellen a Sótonyi László Sportcsarnokban rendezett felkészülési mérkőzésen.

A mérkőzés elején 6-3-ra lőttek ki lányaink, mely előnyt aztán a huszadik perc környékére 14-8-ra növeltek.

Fotó: CSNKC MEDIA

Ezt követően 15-10-re zárkóztak fel valamelyest a vendégek, és a félidő végére ismét lányaink kezdtek el hajtani, melynek meg is lett az eredménye 18-11-es csurgói vezetéssel cseréltek térfelet a csapatok.

A második játékrész elején kitartott az első félidő lendülete 22-15, majd 27-21-es részeredmények következtek.

Védekezésünk kissé alábbhagyott a mérkőzés végére, illetve Molnár Ferenc edzőnk minden játékosának játéklehetőséget adott - hiszen a felkészülési mérkőzés ezt a célt is szolgálja -.

Fotó: CSNKC MEDIA

Végeredmény 29-23 lett a csapatunknak, akik egy kiadós délelőtti edzés után is szép sikert arattak a körülbelül 70 fős hazai publikum előtt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Csurgói NKC – Hévíz SK 29–23 (18–11), 70 néző

Csurgói NKC: Kölcze  – Szandai 6, Raczkó, Kozma, Füstös N 1, Kozma D. 5, Ilyés L. 9, Füstös A. 2, Tóth I.(kapus), Telkes R. (kapus), Németh P. 2, Vágó M 3, Cserpán V 1, Molnár E.

Vezetőedző: Molnár Ferenc

Hévízi SK: Molnár A. – Buzás 1, Fehér 3, Horváth, Kovarszki, Burghardt 5, Gácser 4, Perecz 4,  Czigány 3,: Holczbauer 3, Bán Farkas Dorottya (kapus), Ramina Novikova (kapus)  

Vezetőedző: Baranyai Norbert

Hétméteresek: 6/5 illetve 6/4

Kiállítások: 4 perc illetve 8 perc

Várunk minden korábbi játékosunkat, edzőnket, elnökségi tagunkat és korábbi vezetőnket és kedves szurkolóinkat szeptember 2-án szombaton a Sótonyi László Sportcsarnokba a "40 éves a Csurgói Női Kézilabda Club" Nemzetközi Kézilabdatornára és kötetlen beszélgetésekre!

Ünnepeljük együtt klubunk 40. születésnapját!

SZÉP VOLT LÁNYOK!