Győzelem a HIB Handball Graz csapata ellen

Felnőtt csapatunk második felkészülési edzőmérkőzésén 12-12-es félidőt követően 26-33-as győzelmet aratott az osztrák első osztályú női kézilabdabajnokság hatodik helyezett csapata ellen.

Nehezen indult a mérkőzés felváltva érkeztek a gólok mindkét csapat részéről.

Fotó: CSNKC MEDIA

Első félidőben Kiss Orsolya védett a csurgói kapuban aki több bravúrt is bemutatva büntetőket is hárítani tudott.

Az első játékrészben Szandai Martina, Takács DUsmáta, Áy Nikolett és Takács Inez szerezte a csurgói gólok túlnyomó részét.

Védekezésünk helyenként kihagyott, nem volt megfelelő a lábmunka és lemaradtunk az osztrák szélsőkről akik ziccerben nem hibáztak.

12-12-es eredménnyel zárult a mérkőzés első 30 perce.

Fotó: CSNKC MEDIA

A második félidőben Kiss Orsolyát Tóth Ivett váltotta a kapunkban aki jó formában védett és több osztrák átlövést is hatástalanított, melyekből indulni tudtunk és gyors gólokat sikerült szerezni.

Támadójátkunkban szélsőink is aktivizálták magukat Bodó Szabina, Jencski Beatrix és Szeder Réka is eredményesen ostromolták a grazi kaput, jónéhány csurgói gólt szerezve.

A mérkőzés 47. percében 19-21-re vezettünk ám az 55. percre már hét gólosra duzzadt a csurgói előny.

Szép gyors csurgói indításgólok és látványos átlövésgólok tették egy hajtós és eredményes edzőmérkőzéssé az összecsapást.

Fotó: CSNKC MEDIA

Csurgói NKC - HIB Handball Graz 26 – 33  (12-12)

Balaton Szabadidő- és Rendezvényközpont , Balatonfüred 50 néző

Gólszerzők: JENCSKI 6, Láza 2, Szeder 3, TAKÁCS I 9, Szandai 4, Takács D 3, Pervein, Füstös, Raczkó, Bodó 1, ÁY 5, Kiss, Tóth

Hétméteresek:5/3 ill. 5/3

Kiállítások: 6perc ill.12perc 

SZÉP VOLT LÁNYOK!