Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

18
OKT

Vasárnap Szombathelyre utazunk

A Szombathelyi KKA U19-es NBI/B osztályos csapata ellen lép pályára vasárnap 18:00 órától felnőtt csapatunk Szombethelyen. Csapatunk a hatodik helyről várja a kilencedik helyezett Vas megyei csapat elleni találkozót.

15
OKT

Vereséget szenvedtek utánpótláscsapataink

Ifjúsági csapatunk Tamásiban, serdülő csapatunk Siófokon szenvedett vereséget a hétvégén.

14
OKT

Kínos kiesés a Magyar Kupából

Idén megerősödött keretünk eddigi leggyengébb teljesítményét hozta a Mohács elleni hazai rendezésű Magyar Kupa mérkőzésen így kiestünk a kupa küzdelmekből. Támadásaink veszélytelenek voltak, nem volt támadójátékunknak koncepciója, ötlettelen és tétlen volt csapatunk.Sürgősen újra kell gondolni felnőtt játékosainknak az egyéni motivációjukat és céljaikat, mert ez a hozzáállás nem elégséges klubunk által kitűzött célok eléréséhez.

08
OKT

A Mohácsot fogadjuk hazai pályán a Magyar Kupában!

A Magyar Kupa II. fordulójában kapcsolódik be csapatunk a küzdelmekbe, ahol az azonos bajnokságban szereplő két pontos baranya megyei Mohácsi TE 1888 csapatát fogadjuk. Hajrá CSNKC!

02
OKT

A NEKA otthonába látogatunk pénteken

Balatonboglárra utazik csapatunk az NBI-es feljutást dédelgető Nemzeti Kézilabda Akadémia otthonába. Ellenfelünk eddig két mérkőzése közül egyet megnyerve egyet elveszítve várja harmadik bajnoki összecsapását ellenünk. Csapatunk ki szeretné javítani szombati gyenge teljesítményét és pontokért utazik a Somogy megyei akadémia otthonába! Hajrá CSNKC!

30
SZEP

Csak a mezeket küldtük a pályára a Budaörs ellen

Csapatunk nagyarányú vereséget szenvedett a tavalyi NBI-es kieső Budaörs csapatától. Három sérültünkből kettő kapus volt, illetve 44 támadásból 18-at sikerült gólra váltani. Úgy is fogalmazhatunk, ezt a meccset feladták a lányaink.

26
SZEP

A tavalyi NBI-es Budaörs csapata látogat hozzánk szombaton!

A Pest megyei alakulat kerete valamelyest gyengült a tavalyi évhez képest, de ők az idei NBI/B Nyugat csoportjának egyik fő bajnokesélyesei. Eddigi mutatójuk két győzelem két mérkőzésből, a mérkőzés szombaton 18:00 órától kezdődik a Sótonyi László Sportcsarnokban!

23
SZEP

Fölényes nyolc gólos győzelem Dorogon!

Egyik mérkőzésünk sem ígérkezik könnyűnek az idei bajnokságban a most hétvégi dorogi sem tűnt annak, de nyolc góllal magabiztos sikert arattunk! Mato Matijevic vezetőedzőnk új támadójáték stratégiát dolgozott ki, ennek is köszönhető az eredmény! SZÉP VOLT CSNKC!

20
SZEP

Dorogra utazik felnőtt csapatunk szombaton!

A Pest megyei Dorog csapatához látogatnak felnőtt kéziseink szombaton, ahol 16:00 órától kezdődik a találkozó. A győzelem csapatunk célja! Hajrá CSNKC!

17
SZEP

2x2 pont! Ifjúsági és serdülő csapatunk is megnyerte a bajnoki nyitómeccsét!

Ifjúsági csapatunk a Tolna KC csapatát győzte le fölényesen 33-18-ra, serdülőink pedig egy izgalmas mérkőzésen szerezték meg első két pontjukat

16
SZEP

Megvan az első két pont: fontos győzelem a Vasas ellen!

Izgalmas bajnoki nyitányra került sor vasárnap: az NBI-es feljutást dédelgető Vasas csapatát fogadtuk hazai pályán. A második félidőben stabil csurgói vezetéssel - hat gól is volt a különbség -, eggyel győztünk a végén. 25-24-es nagyon fontos győzelmet arattunk és megszereztük első két pontunkat! SZÉP VOLT CSNKC!

12
SZEP

Kezdődik a bajnokság: a Vasas érkezik vasárnap!

Az NBI-be visszajutást célnak kitűző Vasas SC kézilabdacsapata érkezik Csurgóra vasárnap. A mérkőzés nem lesz lefutott, mindent megteszünk, hogy megnehezítsük dolgukat! Hajrá CSNKC!

09
SZEP

Második helyen végeztünk a hazai rendezésű tornán!

Négy csapatos Nemzetközi Kézilabdatornát rendeztünk vasárnap. A horvát első osztály két csapata az RK Lokomotíva Zagreb, a ZRK Dugo Selo '55, és a Szekszárdi FGKC csapatai voltak a vendégeink. A hét horvát válogatottat a soraiba tudó zágrábi csapat ellen büntetődobásokkal maradt alul csapatunk a döntőben. Jól szolgálta a felkészülés utolsó hétvégéjét hazai tornánk!

06
SZEP

Ellenfélmustra - bemutatjuk a vasárnapi tornánk ellenfeleit!

Színvonalas ellenfelek érkeznek vasárnap a Sótonyi László Sportcsarnokba az "1000 ÉVES CSURGÓ VÁROS" Nemzetközi Kézilabdatornára. Megnéztük nagyító alatt is őket részletesebben! Hajrá CSNKC!

05
SZEP

Legyőztük a horvát bronzérmes EHF-kupa résztvevő csapatot!

Felnőtt csapatunk 28-26-os győzelmet aratott szerdán a ZRK Bjelovar EHF-kupa résztvevő csapata ellen, akik 2019-ben a horvát első osztály bronzérmét is begyűjtötték! Klubunk történelmének legerősebb ellenfelét győztük le! Szép volt CSNKC!