Irányító Békéscsabáról! Csurgót választotta Ilyés Lilla is!

20 éves új irányítónk tavaly az NBI/B-s Hódmezővásárhely csapatában kölcsönjátékosként 27 mérkőzésen 125 gólt szerzett ezzel elhódította a házi gólkirályi címet is! Isten hozott Csurgón!

Forrás: CSNKC MEDIA

Ilyés Lilla Békéscsabán született, ahol 2006-ban Forczek Győzőné Vera néni által ismerhette meg a kézilabda alapjait.

Egy év múlva Szabó Károlyné kezei alá került, majd 2009-től Perényi László volt az edzője, aki emberségre és egymás elfogadására is megtanította játékosait, melyek valljuk be közel ugyanolyan fontosak az élsportban, mint az életben.

A 2011/2012-es szezonban Bohus Bea hazánk korábbi világbajnoki ezüstérmes kézilabda válogatott játékosa szakmai tanácsai alapján fejlődhetett.

Zöldi-Tóth Katalin, Szabó Károly és Petrovszki György edzők is hozzájárultak a 2012-2015 évek alatt Lilla kézilabda tudásának fejlesztéséhez.

2016-ban leigazolták az EUbility Group-Békéscsaba NBI-es felnőtt csapatába, ahol Skaliczki László korábbi magyar válogatott szövetségi kapitány, mesteredzővel dolgozhatott együtt, akitől ugyancsak komoly tapasztalatokat gyűjthetett be.

Ilyés Lilla középen

Fotó: bmsextra.hu

A 2016/2017-es bajnoki szezonban kölcsönszerződéssel a Hódmezővásárhelyi LKC NB1/B-s csapatában játszott, ahol Gaál Adrienn és Bartók Csaba szakmai iránymutatásai alapján zajlottak az edzések és a mérkőzések.

Új igazolásunk bele is jött a gólgyártásba, értékes gólpasszai és gyors sprintjei mellett 27 mérkőzésen 125 gólt szerzett, mely 4,6-os gólátlagnak felel meg!

Ezzel ő lett az NBI/B keleti csoportjának 12. helyén végzett Hódmezővásárhelyi LKC csapatának házi gólkirálya és az összesített - egész bajnokságot magába foglaló -, 310 főből álló góllövői táblázat előkelő 11. helyén végzett!

Lillának szimpatikus volt klubunk eredményorientált jövőképe, a játékosok irányába mutatott hozzáállása, továbbá NBI-es feltételeknek is megfelelő körülményeink, így egy éves szerződést kötött idén 40 éves, gazdag múltú sportegyesületünkkel.

Isten hozott Csurgón!

Legfrissebb videók

Bajnoki szezonzáró interjúk 2016/17, Zis-tó

Idén 40 éves sportegyesületünk a Csurgó melletti Zis-tón zárta a 2016/2017-es NBI/B-s bajnoki szezonját. Kovács Gábor Tamás edzőnket búcsúztattuk és köszönetet mondtunk neki, amiért sok lemondásal és maximális profizmussal végezte munkáját.

Az interjúban új edzőnket is bejelentettük.

Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét, kitartását!

HAJRÁ CSNKC!

Galéria

CSNKC a Facebookon!

Bajnoki tabella

Csurgói NKC000
Mosonmagyaróvári KC SE000
Győri Audi ETO KC U18000
A teljes tabella

Támogatóink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium CLAESSENS GROUP Elitesport Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum EMMI Csurgó Város Önkormányzata OTP BANK Vrsar Csicsó Farm Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. drPhone BOOOST OXYGEN Hungary Agro Centrál Bt Ferrokov Vas- és Fémipari Kft

Partnereink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
CLAESSENS GROUP
Elitesport
Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum
EMMI
Csurgó Város Önkormányzata
OTP BANK
Vrsar
Csicsó Farm
Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.
drPhone
BOOOST OXYGEN Hungary
Hummel
Agro Centrál Bt
Ferrokov Vas- és Fémipari Kft
Select
Csurgói Városi Televízió
Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium
Fitt Csurgó