Két góllal kikaptunk ifjúsági felkészülési mérkőzésen

30-32-es vereséget szenvedett ifjúsági csapatunk az Egerszegi KK ifi együttesétől. A jó iramú találkozón a félidőben 13-21-et mutatott az eredményjelző a zalaiak javára, de a második félidő nyolcadik percében már mi vezettünk.A vége izgalmas volt, de ezúttal Balogh Beatrix együttese örülhetett a lefújás pillanatában.

Fotó: CSNKC MEDIA

Mindenki kapott játéklehetőséget ifjúsági csapatunk felnőtt mérkőzésén, első félidőben számos játékos a serdülő csapatunkból is pályára léphetett.

A második játékrészben felkerültek a pályára ifjúsági játékosaink is, sokat változott a játék képe.

Fotó: CSNKC MEDIA

Tekintve,hogy az edzőmérkőzések célja elsősorban az, hogy az eredményes felkészülést szolgálják, Szabó Tünde edzőnk mindenkit pályára küldött és játék lehetőséget biztosított mindenkinek az ifjúsági keretből.

Fotó: CSNKC MEDIA

Nagyon izgalmas mérkőzés volt sok góllal, nagyot küzdöttek ifjúsági játékosaink, hiszen a nyolc gólos hátrányból a második félidő első nyolc percében fordítottak és egy góllal átvettük a vezetést!

Fotó: CSNKC MEDIA

Dinamikus,hajtós meccs volt, de a végén ezúttal a zalaegerszegiek örülhettek.

Csurgói NKC - Egerszegi KK 30-32 (13-21)

Sótonyi László Sportcsarnok, Csurgó

Csurgói NKC: Nagyvizeli J,, Balogh K.,Balogh Bíborka 3, Kanyó J., Czinderi I 3, Baticz D, Hegedüs H., Tóth V. 4, Mester M. 1, Kozma B. 1, Bukovics Cs, RACZKÓ P. 9,PERVEIN O. 10, Baja Zs, Varga V, Németh D.

Edző: Szabó Tünde

MESTERMÉRLEG

Szabó Tünde (edző, Csurgói NKC): “Mai napon mindenkinek megadatott a játéklehetőség. Serdülő és ifi játékosaink közös erővel érték el ezt az eredményt. A mérkőzés elétte célját. A jó kapcsolat fenntartása jövőben is célunk Zalaegerszeg csapatával.”

Balogh Beatrix (edző, Egerszegi KK): “A mérkőzés a felkészülésünket maximálisan segítette! Jó gyakorlási lehetőség volt a játék minden területét tekintve. Szeretettel várjuk vissza a csurgói lányokat!”

Február 9-én szombaton hazai pályán fogadja serdülő csapatunk a Tungsgram SE Nagykanizsa U14 csapatát 11:45-től, ifi csapatunk pedig a Tungsgram SE Nagykanizsa ifi csapatát 13 órától!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

HAJRÁ CSNKC!