Kezdésnek jó volt..

Ma lejátszottuk első edzőmérkőzésünket egy hét alapozás után Budapesten a Ferencváros NBI ifjúsági csapata ellen.Először volt együtt felnőtt keretünk a pályán, szokni kell még egymást, de gyakorlásnak kitünő alkalom volt.

Simics Judit együttese kilenc gólos sikert aratott 15-10-es félidőt követően.

A hazai alakulat harmadik hete alapozik már és túl vannak egy szlovén felkészülési tornán, míg régiúj együttesünk egy hete kezdte meg a felkészülést az őszi rajtra és ez volt az első mérkőzés amikor együtt volt a teljes keret a pályán.

Voltak szép és pazar megoldások mieinknél, ám erződött még a labdaeladások közben a koncentrációhiány, de ne is lepődjünk meg, hiszen ma reggel még két órás edzésen vettek részt játékosaink.

Kezdésnek jó volt, de szokni kell még egymást.. (Fotó: CSNKC MEDIA)

Tavalyi szezonhoz képest védekezésben és támadásban is voltak szép momentumok, a szélső és beállós játékunk teljesen kicserélődött.

Kapuban szép bravurokat is láttunk, ugyanakkor kötelező védéseket is hiányolhattunk, de első alkalommal nem is várhatunk mást illetve az első hét után mindig van némi mélypont mind fizikailag mind pedig lelkileg.

Ferencváros TC ifjúsági és Csurgói NKC felnőtt közös csoportkép a mérkőzést követően (Fotó: CSNKC MEDIA)

VÉGEREDMÉNY: FERENCVÁROSI TC (ifi) - CSURGÓI NKC (felnőtt) 33-24 (15-10)

A csapatban kiváló a hangulat és gőzerővel készülünk a Graz elleni szombati Balatonfüreden 11:00 órától kezdődő felkészülési mérkőzésre.

Holnap jó idő esetén csapatépítés vár lányainkra Gyékényesen, rossz idő esetén szabadnapot kapnak.

Hajrá CSNKC!