Kiszenvedett két pont a PEAC ellen

Csapatunk az első, míg a PEAC a bajnokság hetedik helyéről várhatta a Csurgón megrendezett bajnoki mérkőzést a több mint 200 fős nézőközönség előtt.

Sérülését követően először lépett pályára Drávai Gyöngyi csapatunk rutinos irányító-átlövője aki fél éves kihagyás után tért vissza bajnoki tétmérkőzésen.

Forrás: CSNKC MEDIA

A mérkőzés kilencedik percében 4-2-re vezetett csapatunk Bodó Szabina és Áy Nikolett góljaival. Ezt követően 4-4-re felzárkózott a baranyai alakulat, majd ismét két gólos előnybe kerültünk.

Fotó: Szabó Balázs (Csurgo.hu)

Fotó: Szabó Balázs (Csurgo.hu)

A tizenharmadik percre felzárkóztak a vendégek és át is vették a vezetést a mérkőzésen először.

Fotó: CSNKC MEDIA

Az első félidő vége előtt hat perccel pécsi gólgyár következett négy gólt lőttek zsinórban, mi pedig az első játékrész utolsó kilenc percében nem tudtunk gólt szerezni, így 11-14-es eredménnyel mehettek félidőre a csapatok.

A félidei fejmosás az öltözőben megtette hatását, a második félidőben hét gólt kaptunk és tizenkettőt lőttünk, ezzel itthon tartottuk a két pontot.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Kiss Orsolya a kapuban nem csak bravúros védései terén, hanem indításai is nagyon hasznosak voltak.

Fotó: Szabó Balázs (Csurgo.hu)

Támadásban Áy Nikolett és Bodó Szabina 6 - 6 lőtt góljukkal nőttek a mezőny fölé.

Fotó: CSNKC MEDIA

Csurgói NKC – PEAC 23-21 (11-14)

Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok

2018.10.08.18.00. 200 fő

Játékvezetők: Antal Ákos, Antalné Renner Irén

Versenybíró: Gágó Róbert

Csurgói NKC: KISS - Jencski (1),Takács I. (3),Szandai (3), Füstös, Takács D.(3),ÁY (6), BODÓ(6) Csere: Tóth, Raczkó, Drávai, Láza(1), Pervein, Szeder, Kozma, Füstös Edző: Molnár Ferenc, Szabó Tünde

MESTERMÉRLEG

Molnár Ferenc, vezetőedző: „A jó csapat ereje abban mutatkozik meg, hogy rossz játékkal is tud NAGY dolgokat alkotni!!!!! Ti most nagyot alkottatok, ezért gratulálok minden játékosomnak. Hajrá CSNKC!!!!“

ÍGY LÁTTÁK LEGJOBBJAINK:

Áy Nikolett (6 gól), CSNKC: „Borzasztó meccs volt. Kiszenvedtük a két pontot. Innentől előre nézünk és maximálisan koncentrálunk a Veszprém elleni mérkőzésre! Hajrá CSNKC!“

Kiss Orsolya, CSNKC: „Egy nagyon nehéz mérkőzésen rossz játékkal de annál nagyobb akarattal behúztuk a 2 pontot. Sok volt a pontatlanság és az eladott labda. Sokáig belőlünk élt az ellenfelünk de aztán időben kapcsoltunk még. Ha nehezen is de megvan a győzelem ez a legfontosabb. A hibákat kijavítva megyünk tovább a megkezdett úton.”

Bodó Szabina, CSNKC: "Rosszul lehet játszani, de szív nélkül nem. Szívvel játszottunk és ez meghozta a sikert, meghozta a két pontot."

A mérkőzésről készült képgaléria megtekinthető honlapunkon a GALÉRIA – FÉNYKÉPALBUM menüpontban.

Október 14-én vasárnap 17:00 órától a hatodik helyezett Veszprém Pannon SE vendégeként lépünk pályára idegenben.

Fotó: CSNKC MEDIA

Ifjúsági mérkőzésen: Csurgói NKC - PEAC 23-29 (11-17)

Legjobb csurgói dobók: Pervein O. 7, Raczkó P. 6 Edző: Szabó Tünde

MESTERMÉRLEG

Szabó Tünde, vezetőedző: "Az ifi mérkőzés nagy izgalmakat hozott és mindvégig bíztunk a sikerben, de sajnos sok volt a pontatlanság és a fegyelmezetlenség ahhoz, hogy megérdemeljük a két pontot."

Október 14-én vasárnap 15:00 órától a második helyezett Veszprém Pannon SE vendégeként lépnek ifistáink pályára idegenben.

Serdülő mérkőzésen: Csurgói NKC - PSN ZRT 1 20-34 (8-17)

Legjobb csurgói dobók: Németh D. 5, Balogh B. 5, Edző: Szabó Tünde

MESTERMÉRLEG

Szabó Tünde, vezetőedző: "Az ellenfél védekezése meglepte csapatunkat, amit sajnos nem sikerült feltörni a játék idő alatt. Sajnos sérülés is nehezítette a játékunkat, reméljük mihamarabb sikerül kijavítani azt amit elrontottunk."

Október12-én pénteken 17:30 órától a második helyezett Veszprém Pannon SE vendégeként lépnek serdülőink pályára idegenben.

HAJRÁ CSNKC!