Megkezdtük a téli alapozást, készülünk a bajnokság tavaszi fordulójára!

Felnőtt csapatunk január 7-én megkezdte a felkészülését a bajnokság tavaszi fordulójára. Az első napokban szerény létszámban kezdhettük a munkát, de most már teljes kerettel készülhetünk.

Első felkészülési mérkőzésünkön Siófokra látogattunk, ahol hét gólos sikert arattunk.

Ingafutásra készülő játékosok, zsámolyok, különböző felállított munkaállomások látványa fogadja a Sótonyi László Sportcsarnok kézilabda játékteréhez érkező látogatót.

Felnőtt csapatunk téli alapozásának lassan a felénél jár.

Csapatunk téli edzőmérkőzés programja is összeállt, e szerint nyolc felkészülési mérkőzés és egy egy napos kézilabdatorna áll felnőtt játékosaink rendelkezésére az eredményes felkészülésre - a magas edzésszám mellett.

Forrás: CSNKC.HU

Első edzéseinken szerényebb létszámban de mára már teljes felnőtt csapatunk, együtt tud edzeni, mely a folyamatos csapatépítés szempontjából döntő fontosságú.

Forrás: CSNKC MEDIA

Forrás: CSNKC MEDIA

Első felkészülési mérkőzésünket a 2019-es esztendőben a Siófok U22-es csapata ellen játszottuk január 17-én Siófokon.

Nehezen kezdődött számunkra a mérkőzés, számos ziccert hibáztunk és a védekezés sem igazán állt össze, így 18-15-ös siófoki vezetés volt a félidőben.

A második játékrészben felőröltük a hazai fiatal csapatot, és 30-37-re, magabiztos hét góllal nyertük a találkozót.

A következő felkészülési mérkőzésünk január 22-én kedden a baranya megyei Mohács városában lesz ahol az NBI/B Nyugati csoport hatodik helyezett Mohácsi TE 1888 csapata ellen lépünk pályára.

Hajrá CSNKC! Hajrá lányok!