Mihályi Fanni: Csurgón a legjobbak a feltételek a minőségi kézilabdához!

Frissen igazolt átlövőnk Siófokon kezdte a kézilabdát hét évesen, azóta siófoki mezben lövi a gólokat, a tavalyi NBI junior bajnoki szezonban 19 mérkőzése 84 gólt szerzett! 

Fotó: CSNKC MEDIA

Fanni általános iskolában másodikas volt, amikor elkezdett kézilabdázni Siófokon azóta ott edzett és versenyszerűen kézilabdázott.

2013/2014-as bajnoki szezonban bronzérmes lett az NBI junior bajnokságban.

Út átlövőnk a 2016/2017-es K&H NBI-es Női Kézilabda Ligában a Siófok KTC KFT felnőtt csapatának keretének tagja volt, így közelről is sok rutint és tapasztalatot szerezhetett az egyesek szerint a világ legerősebb kézilabdabajnokságának küzdelmeiben!

A 2016/2017-es bajnoki szezonban kettős játékengedéllyel felnőtt csapatunk játékosa volt NBI/B osztályban.

Edzői voltak: Zámbó Tibor, Pintér Károly és Horváth Roland, mely szakmai munkát a háttérből Kiss Szilárd korábbi Veszprémi férfi- és Dunaferr női sikeredző és korábbi női szövetségi kapitány irányította.

Fanni góllövés közben

Forrás: v-man.hu

Fanni emberileg és szakmailag is kiváló választás volt klubunk vezetőségének részéről, érkezésével tovább növekedett Molnár Ferenc edzőnk részére a belső három poszt variálhatósága.

1+1 éves szerződést írt alá a tehetséges átlövő sportegyesületünkkel. 

"Csurgón a legjobbak a feltételek a minőségi kézilabdához!" - emelte ki elismerően friss igazolásunk tárgyalásaink során.

Isten hozott Csurgón!