Molnár Ferenc klubunk új edzője! NBI-es Mezőkövesd KC csapatától érkezik!

Új edzőnk a 2016/2017 bajnoki szezonban az NBI-es Mezőkövesdi KC férfi felnőtt csapatának vezetőedzői székéből érkezik klubunkhoz!

Fotó: CSNKC MEDIA

Molnár Ferenc Mezőkövesden született, az általános iskola elvégzése után Budapestre került, ahol az Elektromos SE csapatában kézilabdázott. 2000-ben érettségizett Óbudán a Kerék utcai Gimnáziumban, majd következett az Semmelweis Egyetem Testnevelő és Egészségtan tanári szak abszolválása.

Természetesen a kézilabda ekkor is az egyik legfontosabb volt az életében, majd a PLER- Elektromos utánpótlás, majd felnőtt csapatában bontogatta szárnyait.

A diploma megszerzése után 2005 nyarán szülővárosa hazahívta, amit büszkén fogadott és szeptembertől a Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában kezdett dolgozni, mint pedagógus.

Fotó: boon.hu

Mellette a Mezőkövesdi Kézilabda Club felnőtt csapatában kézilabdázott és az utánpótlás csapatoknál gyakorolta az edzői szakma szépségét.

Menet közben a csapat feljutott majd kiesett az első osztályból, ahol nagyon szép éveket töltött el, sokat tanulhatott magyar mesteredzőktől, szakemberektől.

12 évet töltött Mezőkövesden, ahol pedagógusként, edzőként és játékosként is rengeteg tapasztalatot szerzett. Az évek alatt sikerült még két diplomát begyűjtenie - biológia szakból valamint a szakedzői kinevezést is megszerezte.

Fotó: boon.hu

A 2016-17 szezonban az első osztályban játszó Mezőkövesd felnőtt csapatának vezetőedzője lehetett.

Ez év februárjától pedig a Tiszavasvári KE felnőtt férfi együttesét koordinálhatta.

Reméli, hogy még rengeteg örömet, sikert és tudást kaphat ettől a sportágtól a jövőben.

Klubunk 1 éves szerződést kötött a szakedzővel.

Isten hozott Csurgón!