Nagy a tét holnap Pilisvörösvár ellen

Vasárnap Solymáron a Pilisvörösvár csapata ellen lépnek pályára játékosaink.A mérkőzés tétje nem más, mint a bajnoki tabella 11. helye. Hajrá Csurgó!

Kemény küzdelemre van ismét kilátás (Fotó: Szabó Balázs)

Ősszel Csurgón 27-24-re diadalmaskodtak lányaink a pest megyei alakulattal szemben.

Azóta sok változás volt keretünkben hiszen érkezett Kiss Orsolya a kapuba, Áy Nikolett balátlövő és Szeder Réka jobbszélső illetve Nagy Adrienn beálló.

Ellenfelünknél komolyabb játékosmozgás nem történt.

Molnár Ferenc vezetőedzőnk ambíciózus és alapos munkája kezd beérni, bár e fejlődés még nem minden esetben jelenik meg feltétlenül bajnoki pontokban,de egészen biztosan más Csurgói NKC-t láthatnak a pályán szutkolóink, mint az őszi szezonban.

Fontos pontot vagy pontokat kell megszereznünk holnap, hiszen egy esetleges győzelem a biztos csurgói 11. helyezést jelentené számunkra a bajnokság végén az utolsó, Rinyamenti KC elleni utolsó forduló eredményétől függetlenül.

Csapatunk munkáját újabb sérült játékos nem nehezíti, tehát teljes kerettel vághat neki Molnár Ferenc vezetőedzőnk a mérkőzésnek.

Játékosaink számára komoly motivációt jelent a Szekszárd csapata elleni múlt heti győzelmünk ebből tudunk építkezni tovább a holnapi napon.

Szandai Martina irányítónk várakozása a mérkőzés előtt:

"Nagyon kemény, hajtós meccsre számítok mindkét csapat részéről hiszen a bentmaradás a tét. de mi egyre jobb formában vagyunk és a Szekszárd elleni győzelem elég önbizalmat adott hogy kötelező győzelemnek mondhassuk a vasárnapi merkőzést."

Kiss Orsolyát, csapatunk hálóőrét kérdeztük mit vár a holnapi találkozótól:

"Alaposan kielemeztük ellenfelünket a videózás során, úgy érzem edzőnk maximálisan felkészített minket. A csapat most nagyon együtt van, ha meg lesz a lányoknál a megfelelő koncentráció, akkor bízom benne, hogy győzni tudunk."

Molnár Ferenc vezetőedzönk is hasonlóképpen nyilatkozott:

"A holnapi mérkőzésen nagyon kiélezett csatára számítok, mivel mindkét csapat tudja mi forog kockán. Bízom benne, hogy a több hetes forma és a lányok szíve, küzdeni tudása elég lesz a két pont begyűjtéséhez."

A találkozó 12:00 órakor kezdődik a solymári PEMÜ Sportcsarnokban!

Várjuk szurkolóinkat, szurkoljunk együtt a csapatnak!

HAJRÁ CSNKC!