NBI-ből érkezik a csurgói kapuba Kölcze Gabriella! Isten hozott!

A Békéscsabai Előre NKSE NBI-es felnőtt csapatából érkezik a csurgói kapuba új hálóőrünk aki egy évre írt alá csapatunknál! 

Fotó: CSNKC MEDIA

2008-ban kezdett el kézilabdázni Hódmezővásárhelyen, előtte más sportágot űzöttl.

Vásárhelyen edzői voltak Sipterné Otlik Julianna, Tatai Tamás, Dankó Ervin.

2010-ben igazolt Békéscsabára, ahol a világbajnoki ezüstérmes Bohus Bea volt az edzője egy évig, majd következő évben Petrovszki Gyuri bácsi és később ismét a sokszoros korábbi válogatott - mellesleg békéscsabai születésű - Bohus Bea.

2013-2014 szezonban Szabó Károly szakemberrel dolgozhatott együtt és abban az évben megnyerte a békéscsabai junior csapattal az NB1-es junior bajnokságot!

Forrás: elorenkse.hu

A bajnoki cím megnyerése után a következő idényt már az békés megyei NBI-es alakulat felnőtt csapatával kezdte, akkor Avar György irányította csapatukat, az ezt követő esztendőben - tavaly - 2016-2017-ben együtt dolgozhatott a korábbi férfi válogatott szövetségi kapitány Skaliczki László mesteredzővel.

Az elmúlt három évben csapattársai voltak, Olha Nikolayenko, Szabó Vali, Triffa Ági, Walfisch Merci, Gávai Szonja, Leposava Glusica és még sokan mások akiknek ezúton is köszöni Gabi az eddig elért sikereket és a közös munkát!

A Békéscsabai Előre NKSE együttesével a 2016/2017-es szezonban tizedik helyen végzett a világ egyik legerősebb kézilabda bajnokságában.

Kölcze Gabriella egy éves szerződést írt alá sportegyesületünkkel.

Isten hozott Csurgón!

Legfrissebb videók

Bajnoki szezonzáró interjúk 2016/17, Zis-tó

Idén 40 éves sportegyesületünk a Csurgó melletti Zis-tón zárta a 2016/2017-es NBI/B-s bajnoki szezonját. Kovács Gábor Tamás edzőnket búcsúztattuk és köszönetet mondtunk neki, amiért sok lemondásal és maximális profizmussal végezte munkáját.

Az interjúban új edzőnket is bejelentettük.

Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét, kitartását!

HAJRÁ CSNKC!

Galéria

CSNKC a Facebookon!

Bajnoki tabella

Csurgói NKC000
Mosonmagyaróvári KC SE000
Győri Audi ETO KC U18000
A teljes tabella

Támogatóink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium CLAESSENS GROUP Elitesport Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum EMMI Csurgó Város Önkormányzata OTP BANK Vrsar Csicsó Farm Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. drPhone BOOOST OXYGEN Hungary Agro Centrál Bt Ferrokov Vas- és Fémipari Kft

Partnereink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
CLAESSENS GROUP
Elitesport
Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum
EMMI
Csurgó Város Önkormányzata
OTP BANK
Vrsar
Csicsó Farm
Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.
drPhone
BOOOST OXYGEN Hungary
Hummel
Agro Centrál Bt
Ferrokov Vas- és Fémipari Kft
Select
Csurgói Városi Televízió
Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium
Fitt Csurgó