NBI-ből érkezik a csurgói kapuba Kölcze Gabriella! Isten hozott!

A Békéscsabai Előre NKSE NBI-es felnőtt csapatából érkezik a csurgói kapuba új hálóőrünk aki egy évre írt alá csapatunknál! 

Fotó: CSNKC MEDIA

2008-ban kezdett el kézilabdázni Hódmezővásárhelyen, előtte más sportágot űzöttl.

Vásárhelyen edzői voltak Sipterné Otlik Julianna, Tatai Tamás, Dankó Ervin.

2010-ben igazolt Békéscsabára, ahol a világbajnoki ezüstérmes Bohus Bea volt az edzője egy évig, majd következő évben Petrovszki Gyuri bácsi és később ismét a sokszoros korábbi válogatott - mellesleg békéscsabai születésű - Bohus Bea.

2013-2014 szezonban Szabó Károly szakemberrel dolgozhatott együtt és abban az évben megnyerte a békéscsabai junior csapattal az NB1-es junior bajnokságot!

Forrás: elorenkse.hu

A bajnoki cím megnyerése után a következő idényt már az békés megyei NBI-es alakulat felnőtt csapatával kezdte, akkor Avar György irányította csapatukat, az ezt követő esztendőben - tavaly - 2016-2017-ben együtt dolgozhatott a korábbi férfi válogatott szövetségi kapitány Skaliczki László mesteredzővel.

Az elmúlt három évben csapattársai voltak, Olha Nikolayenko, Szabó Vali, Triffa Ági, Walfisch Merci, Gávai Szonja, Leposava Glusica és még sokan mások akiknek ezúton is köszöni Gabi az eddig elért sikereket és a közös munkát!

A Békéscsabai Előre NKSE együttesével a 2016/2017-es szezonban tizedik helyen végzett a világ egyik legerősebb kézilabda bajnokságában.

Kölcze Gabriella egy éves szerződést írt alá sportegyesületünkkel.

Isten hozott Csurgón!