Nehéz hetünk lesz

Holnap Kozármislenybe a Magyar Kupa első fordulójára utazik csapatunk, vasárnap pedig az NBI-es játékoskerettel rendelkező Eu-Fire Mosonmagyaróvár csapatát fogadjuk a Sótonyi László Sportcsarnokban Csurgón.

Fotó: Szabó Balázs

Nem néznek könnyű találkozók elé Molnár Ferenc tanítványai, hiszen mind a Kozármisleny SE mind az Eu-Fire Mosonmagyaróvár csapatai megerősödtek a tavalyi szezonhoz képest.

Sajnos továbbra is sérülések nehezítek csapatunk életét, bízunk benne, hogy a mielőbbi regenerálódás sikeresen zárul.

Két vereséggel kezdte csapatunk az idei bajnokságot, elsőként a NEKA csapatától, ahol  tucatnyi ifjúsági válogatott játszik, majd a tavaly ötödik helyen végzett Mohácstól kaptunk ki.

Játékoskeretünknek még össze kell érnie, tekintve, hogy idén kilenc új játékos érkezett Csurgóra, tehát alaposan fel lett forgatva a játékoskeret.

Heti öt délutáni és egy vagy két délelőtti -egyéni képzés-, edzéssel készülnek lányaink a Magyar Kupa és a bajnoki fordulók küzdelmeire.

Számunkra a fő ellenfelek a bajnokság középmezőnyéből és alsóházából kerülnek ki, ellenük kell minél több pontot szereznünk, ettől függetlenül igazán örülnénk meglepetéspontoknak is erősebb csapatok ellen.

Fő ellenfeleink azonban a sérülések, ha teljes kerettel tudunk pályára lépni, már sokkal komolyabb esélyünk van a mérkőzést követő esetleges örömtáncra.

Magyar Kupa első forduló

Szeptember 20. szerda, 18:00, Városi Sportcsarnok Kozármisleny

Kozármisleny SE - Csurgói NKC

 

NBI/B női kézilabda bajnokság, Nyugati csoport

Szeptember 24. vasárnap 18:00, Sótonyi László Sportcsarnok, Csurgó

Csurgói NKC - Eu-Fire Mosonmagyaróvár

 

Várjuk kedves szurkolóinkat, hajrá CSNKC!