Professzionális sportdiagnosztikai mérésen vettek részt játékosaink

Serdülő, junior és felnőtt játékosaink az elitesport.hu szakembereinek kivitelezésében professzionális diagnosztikai eszközökkel történt mérésen vettek részt március 23-án több órán keresztül.

Fotó: CSNKC MEDIA

A sportdiagnosztikai mérést profi sportklubok mintájára sportegyületünk is alkalmazza, mely kitűnő lehetőség arra, hogy felmérjük játékosaink aktuális fizikai állapotát és összehasonlítsuk a korábban mért adatokkal.

A mérést bizonyos időközönként megismételve, a valós mért adatok alapján klubunk szakmai stábja követni tudja játékosaink naprakész fizikai állapotát és fejlődését (valamint személyre szabottan a játékosok terhelhetőségét figyelembevébe tudja összerakni a csapat edzésprogramját).

Fotó: CSNKC MEDIA

A professzionális sportdiagnosztikai mérés mára a mai profi élsport egyik elengedhetetlen eleme.

A mérés elején nyugalmi helyzetben történt komplex, szegmentál testösszetétel, vérnyomás, véroxigén szint, EKG bázisú szívstressz és terhelhetőségi és vizsgálatok történtek.

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Ezt követően mindenkire egy-egy pulzusmérő övet helyezett az elitesport.hu szakmai stábja és egy 15 perces ingafutásra került sor, ahol élőben lehetett követni a számítógép képernyőin játékosaink valós, a maximális terhelhetőséghez viszonyított teljesítményét.

Játékosaink vidáman, nyitottan és maximális erőbedobással küzdöttek a minél jobb eredmények eléréséért.

Diagnosztikai mérésünkről készült összes fénykép megtalálható a GALÉRIA - FÉNYKÉPALBUM menüpontban!

Köszönjük az elitesport.hu stábjának a segítőkész, közvetlen munkát!

Hajrá Csajok! Hajrá CSNKC!