Rövid interjú a hazatérő Hanusz Bogival!

Hanusz Bogi csurgói nevelésként bejárta a Dunaújváros, a Marcali, a Siófok, a Vasas egyesületeit és a Kispest csapatából tér haza Csurgóra.

Eddig inkább védekezett, nálunk támadásban is ki szeretne teljesedni!

Rutinját és értékes tapasztalatait klubunknál fogja kamatoztatni.

Erről is kérdeztük őt rövid interjúnkban.

CSNKC MEDIA: Mit hallottál eddig Csurgóról, a csurgói kézilabdázók körülményeiről? Milyen tervekkel érkezel Csurgóra?

Hanusz Bogi: Mivel az egész családom és én is itt kezdtem a kézilabdát, sőt a testvéreim jelenleg is a férfi illetve női szakosztálynál kézilabdáznak, ezért tisztában voltam a csurgói lehetőségekkel. Tudom, hogy a körülmények megfelelőek és alkalmasak arra, hogy a csapat helytálljon a másodosztályban.

CSNKC MEDIA: Ismersz játékosokat, akikkel együtt kézilabdázol majd?

H.B.: Igen, személyesen is ismerek pár lányt. Van akivel nagyon jó kapcsolatot ápolok. Ezen felül mindig figyelemmel követem az ellenfeleimet is, tehát minden leendő csapattársam ellen játszottam már.

CSNKC MEDIA: Szerinted megőrizhető-e az NB I/B-s tagság megerősített keretünket (rutinos edző, minőségi igazolások) tekintve? Illetve milyen bajnoki helyezést tartanál elfogadhatónak?

H.B.: Előző évekhez képest úgy gondolom a nyugati csoport is erősödni fog, így nem lesz könnyű egyetlen mérkőzés sem. Nem szeretném előre jósolgatni a helyezést, a labda gömbölyű, bármi megtörténhet. Szeretnék a lehető legjobb helyen végezni és természetesen kiharcolni a bentmaradást.

CSNKC MEDIA: Mivel és hol töltötted a nyári pihenésedet?

H.B.: A nyár elején az egyetemi vizsgaidőszakomra tanultam, ami javarészt kitöltötte a napjaimat, illetve barátommal töltöttem az időm nagy részét a Balatonon.

CSNKC MEDIA: Mikor érkeztél Csurgóra?

H.B.: Körülbelül egy hete érkeztem haza Csurgóra anyukám és a kisöcsém születésnapjára. Elkezdtem dolgozni is, úgyhogy nem unatkozok. Nagyon várom már, hogy elkezdődjön a bajnokság, szeretném a legjobb formámat mutatni.

Köszönjük a válaszokat. Hajrá Bogi!