Rövid interjú Simsik Cyntiával aki bármely poszton bevethető!

Fő posztja a balszél, de szinte bármely poszton bevethető új igazolásunk, aki Felvidékről érkezett Csurgóra. 

NBI-ben is játszott, most NBI/B-ben akar bizonyítani.

CSNKC MEDIA: Mit hallottál eddig Csurgóról, a csurgói kézilabdázók körülményeiről? Milyen tervekkel érkezel Csurgóra?

Simsik Cyntia: Csurgóról eddig jót hallottam többek között ezért is igazoltam ide.:) Terveim kapcsán elmondhatom, hogy remélem hogy a csapat teljes erőbedobással vág neki az idei évnek és sok sikeres eredményt érünk el! Nagyon szeretném az idei évemet egy sikeres évnek tekinteni eredményes játékosként.

CSNKC MEDIA: Ismersz játékosokat akikkel játszol majd a csapatban?

S. C.: Persze! Papp Mercival egy csapatban játszottunk a tavalyi évben, örülök hogy most is egy idényt tölthetünk együtt. Takács Inezzel a Haladásban játszottam és mèg Áy Nikivel is pár évet együtt játszottunk még "fénykorunkban", amikor megalakult a Szent István SE. :)

CSNKC MEDIA: Szerinted megőrizhető-e az NB I/B-s tagság megerősített keretünket (rutinos edző, minőségi igazolások) tekintve? Illetve milyen bajnoki helyezést tartanál elfogadhatónak?

S.C.: Úgy gondolom nem egy lehetlen céllal vágunk neki a bajnokságnak ahol a középmezőny a célunk, a csapat véleményeim szerint alkalmas erre. Több sok csatát megjárt rutinos játékosunk van és egy kiváló rutinos szakmailag elismert edzőnk. “Minden vágy teljesül, ha szívvel-lélekkel hiszünk benne” illetve csináljuk!

CSNKC MEDIA: Mivel és hol töltötted a nyári pihenésedet?

S.C.: A nyaralásom főként a pihenésről, kikapcsolódásrol szólt a kisfiammal illetve családommal, mellette a barátokkal egy kis szórakozással. :)

CSNKC MEDIA: Mikor érkeztél Csurgóra?

S.C.: A nyári alapozásunk első napja előtt érkeztem július 23-án.

Hajrá Cynti!