Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

18
AUG

Egy győzelem egy vereség a horvát mini tornán

Felnőtt csapatunk győzött és veszített is mérkőzést szombaton a horvátországi Bjelovaron. Első mérkőzésén a bosnyák kupagyőztes csapatot győztük le 28-21-re, második mérkőzésen pedig a horvát első osztály bronzérmesétől szenvedtünk 36-26-os vereséget! Jól szolgálta felkészülésünket a megmérettetés.

16
AUG

Fizikai és erőnléti tesztek a NEKA Edzőközpontban

Augusztus 8-án fizikai és erőnléti teszteket végeztek felnőtt játékosainkon a NEKA Edzőközpontban Balatonbogláron. A vizsgálat és a tesztek segítségével vezetőedzőnk Mato Matijevic naprakész információt kaphat felnőtt játékosaink fizikai és egészségyügyi állapotáról. Rendkívül hasznos volt!

15
AUG

Színvonalas ellenfelek várnak ránk holnap!

A ŽRK BORAC Banja Luka 2019-es Bosznia és Hercegovina kupagyőztes női kézilabdacsapata és a ŽRK Bjelovar horvát elsőosztályú bronzérmes alakulataival játszunk felkészülési mérkőzéseket szombaton a horvátországi Bjelovar városában. Megnéztük közelebbről ellenfeleinket.

15
AUG

Nagyarányú győzelem a Tempo KSE ellen

Szerdán lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését is felnőtt csapatunk. A mérkőzés első játékrészében voltak ingadozások, a második félidőben azonban egy motivált és dinamikus játékot diktáló Csurgót láthatott a 140 néző. 37-25-re győztük le a fővárosi NBI/B-s csapatot. Remekül szolgálta a felkészülésünket az edzőmérkőzés! Szép volt lányok!

15
AUG

Sara Vukčević a csapatkapitányunk!

Mato Matijević vezetőedzőnk Sara Vukčević Európa-bajnok beállósunkat kérte fel a csapatkapitányi poszt betöltésére. Sara elfogadta a jelölést, így mostantól ő felnőtt csapatunk kapitánya! Gratulálunk!

14
AUG

Véglegessé vált felkészülési mérkőzéseink programja!

Tizenhárom (!) felkészülési mérkőzés vár Mato Matijevic lányaira, a 75 edzés és a 8 rekreációs alkalom mellett. Ellenfeleink nagy része horvát első osztályú csapat, de akad bosnyák és szlovén korábbi EHF kupa résztvevő klub is. Magyar csapatok közül az FTC U19, a Tempo KSE és a Szekszárdi FGKC-vel fogunk mérkőzni. Hajrá CSNKC!

13
AUG

Bab Ágota: minden adott a csurgói sikerhez! - rövid interjú

Bab Ágota Marosvásárhelyen tanulta a kézilabdát, klubunkhoz a Vasasból érkezett. Közvetlen személyiség, így mindenkivel megtalálja a hangot. Nagyon várja már a bajnoki rajtot. Hajrá Ági!

12
AUG

Elkezdte klubunk a bajnoki felkészülést! +VIDEÓ

Sikeres és aktív átigazolási szezonon van túl klubunk. Július 24-én megerősödött játékoskeretünk és szakmai stábunk megkezdte a bajnoki felkészülést a szeptember 15-el induló NBI/B bajnokságra. Mato Matijevic rutinos korábbi BL edző érkezett a csurgói kispadra, aki következetes szakember és a munkában hisz. Játékosminőségben is rengeteget erősödött klubunk felnőtt kerete. Klubunk elnöke és felnőtt csapatunk edzője is nyilatkozik átigazolási szezonról, célokról és a megkezdett edzésmunkáról. Hajrá CSNKC!

11
AUG

Európa-bajnok beállóst igazoltunk: Sara Vukčević érkezett!

Klubunk 42 éves történelmének legeredményesebb játékosát igazoltuk le! A montenegrói válogatott Európa-bajnok játékos támadó- és védőjátékával csapatunk vezére lehet a pályán! Sara felfogása, mentalitása edzőnk és klubvezetésünk ambíciózus céljaihoz kitűnően illeszkedik. Isten hozott Sara Csurgón!

09
AUG

Második felkészülési meccs: ugyanannyi lőtt, kevesebb kapott gól

Eredményesebb és érezhetően jobb mérkőzést játszott ma felnőtt csapatunk a Ferencváros U19-es csapata ellen Csurgón. A délelőtt 10:30-kor kezdődött mérkőzésen jobb kapusteljesítmény, koncentráltabb védekezés és szép gólok támadásban, melyek jellemezték játékosaink mai játékát. 33-26-os csurgói siker lett a vége. Szép volt lányok!

08
AUG

Sok gól sok új tapasztalat - túl az első felkészülési mérkőzésen

A Ferencváros U19-es csapatával találkozott ma 18:30-tól csapatunk a Sótonyi László Sportcsarnokban. MIndkét oldalon voltak hiányzók,de a mérkőzés remekül szolgálta az első felkészülési meccs céljait. Ezúttal 19-16-os csurgói félidei vezetést követően 33-35-ös vendégsiker született. Holnap 10:30 órától újra találkozunk a zöld-fehérekkel!

08
AUG

Két edzőmérkőzés a Ferencváros U19 NBI/B-s csapata ellen!

Augusztus 8-án és 9-én sor kerül csapatunk első edzőmérkőzéseire Csurgón, ahol a korábbi olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok csurgói nevelésű kézilabdázó Simics Judit vezette Ferencváros U19 csapata lesz az ellenfél. A zöld-fehér klub ifjúsági csapata csapata a 2018/2019-es első osztályú ifjúsági bajnoka lett! Hajrá CSNKC!

07
AUG

Boldog születésnapot Andi!

NBI-ből érkezett rutinos kapusunkat Scholtz Andreát köszöntjük sok szeretettel születésnapján! Sok sikert és jó egészséget kívánunk a pályán és az életben egyaránt! Isten éltessen Andi!

02
AUG

V. Csurgói Női Kézilabda Nyári Tábor - Kaszópuszta

V. Csurgói Női Kézilabda Nyári Táborunkkal kapcsolatos technikai információk! A tábor 2019. augusztus 5-6-7-én kerül Kaszópusztán megrendezésre! Ajándékokkal és meglepetésvendégekkel is készülünk a táborban résztvevő lányoknak! Hajrá CSNKC!

02
AUG

Boldog születésnapot Ivett!

Saját nevelésű kapusunkat Tóth Ivettet köszöntjük sok szeretettel születésnapján! Isten éltessen Ivett! Sok sikert és jó egészséget kívánunk a pályán és az életben egyaránt!