Szezonnyitó értekezlet: megújult szakmai stáb, megerősített játékoskeret

cél: megnyerni az NBII-es bajnokságot

Vasárnap este megtartotta bajnokság eleji szezonnyitó értekezletét a Csurgói Női Kézilabda Club, ahol részt vettek felnőtt csapatunk tagjai, bemutatásra kerültek a megújult szakmai stáb tagjai valamint elnökségünk tagjai kijelölték az éves bajnoki célt illetve technikai információkról kaptak játékosaink tájékoztatást.

Megtörtént az első hivatalos találkozó klubunk 2018/2019-es felnőtt csapata, klubunk szakmai stábja és klubunk elnöksége között.

Felnőtt játékosaink munkáját Molnár Ferenc vezetőedzőként, Szabó Tünde másodedzőként, Ráskó Anna technikai vezetőként, Kiss József gyúróként, Dr. Bus Mária csapatorvosként, Dr. Józsa Sándor sportpszichológusként fogják segíteni az idei bajnoki szezonban.

Elnökségünk megfogalmazta az éves célt: megnyerni az NBII-es bajnokságot és visszajutni NBI/B osztályba.

forrás: CSNKC MEDIA

Nehéz, bár eredményes átigazolási szezont tudhat magunk mögött klubunk, komoly erősödésen ment át játékoskeretünk (a játékosmozgásról hamarosan részletes cikk kerül fel honlapunkra).

Molnár Ferenc ismertette felnőtt csapatunk augusztusi programját, melyben a reggeli és délutáni edzések mellett öt edzőmérkőzés és két felkészülési kupa is helyet kapott.

Forrás: CSNKC MEDIA

A bajnokságot szeptember második hétvégéjén a Tamási csapata ellen kezdjük hazai pályán.

Az őszi fordulóban hat hazai és öt vendég találkozó, a tavaszi fordulóban öt hazai és hat vendég találkozó elé néz csapatunk.

(részletes bajnoki program később várható).

Forrás: CSNKC MEDIA

Első számú és legfontosabb feladat edzőknek és a klubvezetésnek is, hogy a régi-új játékoskeretet csapattá formálja és felépüljön egy erős "kemény mag" elsősorban az idei,de a jövő évi bajnokságra is.

Ehhez alázat, szorgalom és profi mentalitás szükséges, csak így koronázhatja siker klubunk terveit.

Az értekezlet végén játékosaink technikai információkat kaptak a bajnoki szezonnal kapcsolatosan.

A szezonnyitó rendezvény jó hangulatban telt, lányaink a nyaralásból lebarnulva visszaérve motiváltan várják a hétfői kezdést, amikor is este 19:30-tól megkezdődik a várva várt alapozás..

Hajrá CSNKC!