Szezonzáró grillezéssel búcsúztattuk a 2016-2017-es bajnoki szezont!

Felnőtt és junior csapatunk 2017. június 23-án pénteken a Csurgó melletti Zis-tón egy szabadtéri grillezés keretében zárták le a 2016-2017-es bajnoki kézilabda szezont.

Játékosaink, edzőink, szakmai stábunk tagjai és támogatóink voltak hivatalosak klubunk szezonzáró sütés-főzésére.

A menü igazán magyarosra sikerült: sertéspörkölt főtt krumplival illetve tárcsán grillezett csirkemell és sertéstarja, melyek elkészítéséből Kiss József gyúrónk és Kozma Szabolcs elnökségi tagunk vizsgáztak kitűnőre.

Fotó: CSNKC MEDIA

"Nehéz és tanulságos NBI/B-s szezon áll klubunk mögött." - kezdte összefoglaló szezonértékelő beszédét Szászfalvi Bence, klubunk elnöke.

"Sajnos felnőtt csapatunk játékosainak döntő többsége nem Csurgón élt életvitelszerűen, tanult vagy dolgozott 100-200 km-re városunktól, így a tervezett heti öt alkalmas edzésszám helyett teljes létszámban heti egy alkalommal tudta csak megtartani Kovács Gábor edző" - folytatta egyesületünk vezetője.

Fotó: CSNKC MEDIA

Majd hozzátette: "Így sajnos bajnoki osztálytól függetlenül nézve sem lehet CSAPAT-ot építeni, ez aztán be is bizonyosodott a szezon folyamán."

"Siófokról és Székesfehérvárról érkező kettős igazolások bár jelentősen hozzájárultak csapatunk eredményeihez, tekintve hogy közösen nem tudtak együtt edzeni lányainkkal és szinte kizárólag a hétvégi meccseken találkoztak egymással, így nem volt meg a pályán szükséges kohézió és összeszokottság.

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Fentiekkel együtt is, jó döntésnek bizonyult az NBI/B osztályba való tavalyi feljutás, hiszen játékosaink megízlelhették egy magasabb osztály gyorsabb tempóját és a felsőosztály csapatait figyelembe véve megyeszékhelyek, fővárosi csapatok ellen is pályára léphettek és ezzel jelentős meccsrutint szerezhettek.

Továbbá méltó emléket állítottunk idén 40 éves kézilabda klubunknak is a másodosztályban való szerepléssel." - mondta az elnök.

Majd a köszöneté volt a főszerep.

Kovács Gábor Tamás edzőnknek köszönte meg klubunk vezetője egész éves kitartó és áldozatos munkáját, majd kihangsúlyozta:

"Nagyon kevés olyan sportemberrel dolgozhat együtt az ember, aki meghozza az egyik legnagyobb áldozatot: közel egy éven át lemondott azokról, akik a legfontosabbak neki: a családjáról.Sok edző példát vehet Gábor emberségéről, elhivatottságáról, profi hozáállásáról. Öröm volt együtt dolgozni Veled, köszönjük, hogy egész évben kitartottál és nem adtad fel. Feladni sokszor a legkönnyebb!" - ezt követően egy ajándékcsomagot és egy emlék kupát adott át vezetőnk Kovács Gábornak, aki nagy tapsot kapott a jelenlévőktől.

Gábor a jövő évben női serdülő csapatot fog irányítani Veszprémben, további szép sikereket kívánunk!

Fotó: CSNKC MEDIA

Klubunk vezetője köszönetét fejezte ki Dr. Bus Máriának, csapatunk orvosának, akit nevezhetünk csapatunk támogatójának is, hiszen díjazás nélkül, szabadidejét feláldozva egész bajnoki szezonban az összes hazai meccsünkön ellátta a csapatorvosi teendőket!

Hálánk jeléül egy ajándékcsomagot vehetett át nagy taps kíséretében!

Fotó: CSNKC MEDIA

Ezt követően klubunk korosztályos házi gólkirályai vehettek át egy-egy női kézilabdázó szobrocskát elismerésül egész éves kiemelkedő munkájukért.

Serdülő korosztályos csapatunk házi gólkirálya:

Kozma Boglárka, aki 61 gólt szerzett 20 mérkőzésen!

Junior korosztályos csapatunk házi gólkirálya:

Cserpán Virág, aki 137 gólt szerzett 26 mérkőzésen!

Felnőtt csapatunk házi gólkirálya:

Boldizsár Bianka, aki 141 gólt szerzett 17 mérkőzésen!

Gratulálunk!

Elhangzott a köszönet főtámogatóinknak is a CLAESSENS GROUP, az Agro Centrál Bt. agrár és mezőgazdasági vállalkozásoknak, akik egész szezonban komoly anyagi támogatást nyújtanak klubunknak. Köszönet érte!

A tavaszi szezon folyamán újabb vállalkozás döntött úgy, hogy termékeivel segíti és támogatja sportegyesületünket! 

A "Yamuna - A bőrbarát kozmetikum" gyártójának és forgalmazójának a története 14 évvel ezelőtt egy kis somogy megyei faluban Somogyvámoson kezdődött. 

Ma már közel 300 bőrbarát kozmetikumot készítenek természetes anyagok felhasználásával az összes bőrtípusra. Webshopjuk a http://www.yamuna.hu oldalon érhető el, innen mindenki kényelmesen otthonából rendelhet neki tetsző termékeket.

Szezonzáró rendezvényünkre a Yamuna.hu jóvoltából a cég egyik vezetője Horváthné Pánczél Szilvia 25 darab ajándékcsomaggal érkezett hozzánk - és szezon közben különböző krémekkel segítették gyúrónk munkáját-, melyből jutott minden játékosunknak edzőnknek és a szakmai stáb tagjainak is. (Hamarosan külön cikkben mutatjuk be új támogatónkat!)

Hálásan köszönjük a Yamuna.hu-nak a megtisztelő felajánlását!

Fotó: CSNKC MEDIA

Végezetül sor került jövő évi edzőnk rövid bemutatására illetve az érkező játékosok -részleges- felsorolására, akikkel egy komoly és profi mentalitású gárda lehet együttesünkből. Róluk a közeljövőben jelennek meg konkrét információk bemutatócikkek formájában honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Felkészült, képzett és maximalista edző és játékosok érkeznek klubunkhoz akikkel teljesen más  ebességre "kapcsolunk."

Klubunk beadta a szándéknyilatkozatot a 2017-2018-as bajnoki szezonra az NBI/B osztályba, melyről 2017. július első napjaiban várható döntés a Magyar Kézilabda Szövetség részéről.

Amennyiben NB II osztályban kell folytatnunk jövőre, egyérttelműen a bajnoki cím lesz kitűzött célunk és az NBI/B osztályba való mielőbbi visszakerülés.

Ezúton köszönjük a Komax Kft-nek, hogy a szezonzáró rendezvényünk összes költségét magára vállalta és ezzel támogatta sportegyesületünket! 

Köszönjük a szülőknek és szurkolóinknak egész éves támogatásukat kitartásukat, bízunk benne, hogy jövőre pozitív meglepetést okozhatunk mindenkinek!

A szezonzáró alkalmunkon készült összes fénykép megtekinthető honlapunkon a GALÉRIA - FÉNYKÉPALBUM menüpontjában.

 

 

 

 

Legfrissebb videók

Bajnoki szezonzáró interjúk 2016/17, Zis-tó

Idén 40 éves sportegyesületünk a Csurgó melletti Zis-tón zárta a 2016/2017-es NBI/B-s bajnoki szezonját. Kovács Gábor Tamás edzőnket búcsúztattuk és köszönetet mondtunk neki, amiért sok lemondásal és maximális profizmussal végezte munkáját.

Az interjúban új edzőnket is bejelentettük.

Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét, kitartását!

HAJRÁ CSNKC!

Galéria

CSNKC a Facebookon!

Bajnoki tabella

Csurgói NKC000
Mosonmagyaróvári KC SE000
Győri Audi ETO KC U18000
A teljes tabella

Támogatóink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium CLAESSENS GROUP Elitesport Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum EMMI Csurgó Város Önkormányzata OTP BANK Vrsar Csicsó Farm Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. drPhone BOOOST OXYGEN Hungary Agro Centrál Bt Ferrokov Vas- és Fémipari Kft

Partnereink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
CLAESSENS GROUP
Elitesport
Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum
EMMI
Csurgó Város Önkormányzata
OTP BANK
Vrsar
Csicsó Farm
Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.
drPhone
BOOOST OXYGEN Hungary
Hummel
Agro Centrál Bt
Ferrokov Vas- és Fémipari Kft
Select
Csurgói Városi Televízió
Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium
Fitt Csurgó