Takács Inez irányító és Jencski Beatrix szélső is Csurgón folytatják!

Takács Inez a Szombathelyi Haladástól Jencski Beatrix pedig a Marcali együtteséből igazolt klubunkhoz. Takács Inez utánpótlásedzőként is dolgozik majd klubunknál.

Itt még előző klubjánál melegít (Fotó: haladasvse.hu)

Takács Inez körülbelül általános iskola másodikos korában kezdett el kézilabdázni, a szülei ragaszkodtak a sporthoz ezért testnevelési iskolába írattak be Pécsre.

Hamar megszerette a játékot, szerencsére már akkor is nagyon jó edzőkkel dolgozhatott együtt.

A tehetséges irányító ezután komolyabb szintre szeretett volna lépni, igy úgy döntött négy évre Győrbe igazol, ami nagyban megkönnyítette kézilabdás pályafutását.

Győrben négy évig játszott (Fotó: v-man.hu)

Rengeteget tudott profitálni itt, hiszen az edzői között volt Danyi Gábor, Róth Kálmán, Bognár Róbert és Gyulay László.

Friss igazolásunk miután leérettségizett, fél évre eligazolt Marcaliba, ez a fél éve annyira sikeres volt, hogy ezután el is hivták a Szombathelyi Haladásba.

Marcaliban jól ment neki a játék (Fotó: Tomisa Bálint)

"Miután körbejárta szinte egész Nyugat-Magyarországot úgy éreztem, hogy szükségem van arra, hogy több időt el tudjak tölteni a szeretteimmel, igy Csurgóra esett a választásom. Csurgón megvan a lehetőségem a további fejlődésre, ezért úgy erzem hogy jól döntöttem." - indokolta örömmel Takács Inez a Csurgói NKC-hez való igazolását.

Új szerzeményünk az irányító poszt mellett átlövő posztokon is egyaránt bevethető.

 

"A szüleim is sportoltak, de nekem már több választási lehetőségem volt így mindent kipróbáltam, ami tetszett. Atlétika ahol elég jó eredményeket értem el, a harcművészetet (ju-jitsu) amiben a zöld övig jutottam, a női focit is és a kézilabdát, amit a mai napig magaménak érzek." - kezdi bemutatkozását új szélsőnk Jencski Beatrix.

Bemelegítés közben

"Szülőfalumban Bencze Zsolt tanárúr ismertette meg velem a kézilabda alapjait. Sok meghatározó élményem volt akkor, ami segített eldönteni, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. 4-5 évre rá elkerültem Siófokra, ahol először Szülő Balázzsal dolgoztam." - meséli pályafutásának kezdeti szakaszát.

2010-2012 között Pintér Karcsi bácsival, 2011-2014 között Zámbó Tibor voltak az edzői, ebben az időszakban sok tornán vettek részt amiknek a nagy részét győzelemmel zárták.

A 2013-2014-es NBI-es junior bajnokságban harmadik helyezést értek el.

2014-2016 között Horváth Roland edzővel dolgozott együtt.

2015-2016-os évben elindultak az NBII-es felnőtt bajnokságban, Beatrix sajnos csak 2016 februárjában csatlakozhatott csapatához sérülés miatt, végül második helyen végeztek a dobogón.

Friss igazolásunk a Marcali színeiben épp ziccert lő

2016 nyarán eligazolt a Marcali csapatához.

Elmondása szerint nagyon sokat köszönhet mindegyik edzőjének, akivel eddig együtt dolgozott.

A 2-es számú mezben harcosan védekezik 

„Idén úgy éreztem, hogy a további fejlődésem érdekében szükségem van egy váltásra. Csurgón a szakmai háttér, a technikai feltétel is adott ahhoz, hogy a csapat által meghatározott, és a saját magamnak kitűzött célok megvalósuljanak!" - tette hozzá aláírását követően gólerős szélsőnk.

Jencski Beatrix bal- és jobbszélen is veszélyes lehet ellenfeleink kapujára.

Közös kép az aláírásokat követően (Fotó: CSNKC MEDIA)

Hajrá lányok Csurgón!