Tisztes helytállás a Mosonmagyaróvár ellen

A tavalyi NBI-es játékosállományánál is erősebb kerettel érkező Mosonmagyaróvár csapatát 15 percig tudtuk tartani, amíg első számú kapusunk Kölcze Gabriella meg nem sérült, onnan a győr-moson megyeiek akarata érvényesült a pályán.

 

Fotó: Szabó Balázs

Szépen kezdtük a mérkőzést, amikor a 11. percben 4-4-es szoros állásnál Kölcze Gabriella kapusunk rosszul érkezett le egy védésénél és boka és térdsérülést szenvedett.

Fotó: Lakner Péter

Ez megpecsételte a mérkőzés további sorsát, védekezésünk erős bástyáját veszítettük el első számú kapusunk sérülésével, így már az első félidőben komoly előnyre tett szert a bajnokesélyes csapat, akiknek nem titkolt céljuk visszajutni az első osztályba.

9-16-os félidei eredménnyel vomnultak félidei pihenőre a csapatok.

Újult lendülettel jöttek ki a csapatok a második játékrészre, voltak szépségdíjas csurgói gólok és megoldások, sok esetben sikerült meglepően megnehezíteni a mosonmagyaróvári alakulat dolgát, de a túlerő végül győzedelmeskedett.

Fotó: Lakner Péter

Tisztes helytállás volt, számunkra még nem a Mosonmagyaróvár az ellenfél.

CSURGÓI NKC - EU-FIRE MOSONMAGYARÓVÁR 15–32 (9–16)

Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok, 200 néző.

Csurgó: Tóth I., Telkes (kapusok) – Kozma D. 6 (1), Ilyés 4, Németh P. 2, Vágó M. 1, Füstös 1, Szandai 1, Budai, Cserpán, Kovács E.,Kozma B., Kölcze, Molnár E., Raczkó. Vezetőedző: Molnár Ferenc

Jv: Fekete, Tóth MKC: Dányi – Töpfner 2, Tilinger 7 (4), Bízik B. 5, Horváth B. 2, Hegedüs 3, Hajtai 4. Csere: Scholtz (kapus), Bízik R. 3 (1), Csala 2, Kopecz 2, Bardi 1, Gyimesi 1, Farkas, Németh V., Rábai. Vezetőedző: Bognár Róbert

Kiállítások: 6, ill. 6 perc Hétméteresek: 1/1, ill. 5/5

MESTERMÉRLEG

Molnár Ferenc (Csurgói NKC), vezetőedző: "Csapatom a mérkőzés utolsó 10 percét leszámítva tisztességesen helyt állt, bizonyos periódusokban meg tudta nehezíteni az ellenfél játékát. Kölcze Gabi korai sérülése nagyon megnehezítette a dolgunkat, és láthatóan nagy ráhatással bírt játékosaimra. Reméljük mihamarabb visszatér egészségesen."

Bodnár Róbert (EU-Fire Mosonmagyaróvár), vezetőedző: „Nem vagyok teljesen elégedett, mert az első negyed óra alatt nem úgy teljesítettek a lányok, ahogy elvártam. Fegyelmezetlenek voltak, hiába elemeztük ki az ellenfél kapusát hova kell ellene lőni, nem oda lőttünk, sok helyzet kimaradt. Én úgy gondolom túl korán elhitték a lányok, hogy ez könnyű meccs lesz, ami valójában így is lett, csak nem szabad már az elején így hozzáállni egy bajnokihoz sem. Végig kell koncentrálni, úgy ahogy negyed órát követően meg is tették.”

A mérkőzésről Lakner Péter által készített képek megtekinthetők honlapunkon a GALÉRIA - FÉNYKÉPALBUM menüpontban.

Köszönjük szurkolóinknak a biztatást, kötelező két pontért utazunk október 8-án Marcaliba, most egy szabad hétvége vár lányainkra és mély koncentráció a jövő hétvégi kulcsfontosságú bajnokira.

Hajrá CSNKC!