Új beállósunk: Pervein Orsolya Siófokról érkezik!

"Már nagyon várom a közös munkát a csapattal, egy igazán jó közösségre számítok, akikkel remélem sikerül együtt elérni a bajnokságra kitűzött célokat" - nyilatkozta a korábbi serdülő válogatott 18 éves kézilabdázó Pervein Orsolya.

Fotó: NemA

Orsi 2010-ben kezdte a kézilabdát.

Kicsi korától kezdve nagyon szeretett labdázni és anyukája tanácsára ment el egy kézilabda edzésre. Irina Sirina kezei alatt kezdte a munkát átlövőként Siófokon.

Egyből beleszerett a kézilabda sportágba.

Fotó: NemA

2012-ben került fel Pintér Károly akkor még serdülő korosztályú csapatához. Karcsi bácsi kezdte el beállós poszton játszatni, aminek kezdetben friss igazolásunk egyáltalán nem örült, de most már hálás neki, hogy megtalálta a végleges posztját.

Ezzel egyidőben visszajátszott Horváth Roland U14-es csapatába, majd ifjúsági korosztályból Dabóczi Adrienn serdülő csapatába.

2015-ben kapta meg élete első behívóját a serdülő válogatottba, ez volt új beállósunk első komoly sikere.

Fotó: NemA

2016-os esztendőtől NBII felnőtt csapatban és junior csapatban is játszott, Pintér Károly edző vezetésével megnyerték a 2016-2017 évi NBII-es felnőtt bajnokságot.

Forrás: siofokkc.hu

2017-ben a junior csapattal kezdte az alapozást Tarján Bence edző irányításával, akivel egy évet dolgozott Orsolya együtt, majd 2018-ra átvette a csapatot Horváth Roland edző, majd hirtelen távozása után Pintér Károlyhoz került vissza csapatuk.

Fotó: NemA

Friss igazolásunk az idei bajnoki szezonban az NBII felnőtt női bajnokságban 19 mérkőzés alatt 50 gólt, az NBI ifjúsági bajnokságban 22 mérkőzés alatt 57 gólt szerzett.

Fotó: CSNKC MEDIA

"Csurgón kiválóak a körülmények és minden adott a fejlődésemhez, igyekszem a legjobb formámat hozni, hogy hasznára legyek a csapatnak és sokat tanuljak új edzőim segítségével! - nyilatkozta Orsi a szerződését aláírását követően.

Isten hozott Orsi!