Utánpótlás eredmények - hátrányból is próbáljuk felvenni a tempót

Másodosztályú ifjúsági és serdülő csapataunk múlt héten a VKL SE Győr, ezen a hétvégén hazai körülmények között a Marcali ellen léptek pályára.

Szoknunk kell még a másodosztály sebességét.

Nyulné Bőzsöny Erika utánpótlásedzőnk tanítványainak az idei ifjúsági és serdülő bajnoki szezonokban az egész Nyugat-Dunántúlon kell utazniuk, mely komoly nehézség a tavalyi lebonyolításhoz képest.

Klubunk öt éve kezdte meg felépíteni utánpótlás kézilabda akadémiáját, mely mára odaáig fejlődőtt, hogy szám szerint hét,- U8 U9 U10 U11 U13 OSB (serdülő) és ifjúsági - utánpótláskor csapatokkal versenyzünk hétről hétre Csurgónál lényegesen jelentősebb lélekszámmal bíró városok utánpótláscsapataival.

Ígyekszünk megbirkózni városunk méretéből fakadó lényegesen kevesebb kézilabdázó gyermek problémájával, de ez komoly kihívás versenytársaink lehetőségeivel szemben.

Utánpótlás csapataink eredményei:

2017. szeptember 9.

Országos Serdülő Bajnokság, Leány Serdülő II. osztály Nyugat

VKL SE Győr - Csurgói NKC 18-15 (8-7)

Ifjúsági Bajnokság, Leány ifjúsági II. osztály Nyugat

VKL SE Győr - Csurgói NKC 35-16 (18-9)

 

2017. szeptember 17.

Országos Serdülő Bajnokság, Leány Serdülő II. osztály Nyugat

Csurgói NKC - Marcali VSZSE 21-29 (9-16)

Gólszerzők: Hegedüs 3, Tóth 1, Pongrácz 1, Mester 4, Németh 5

MESTERMÉRLEG

Nyulné Bőzsöny Erika, utánpótlásedző: "Az első félidőben bent maradtunk az öltözőben. Sok hibával játszottunk és a védekezésünk sem állt össze. A második játékrészben már összetettebb játékot játszottunk."

Ifjúsági Bajnokság, Leány ifjúsági II. osztály Nyugat

Csurgói NKC - Marcali VSZSE 14-21 (8-9)

Gólszerzők: Molnár 2, Raczkó 9, Kovács 8, Kozma 2

MESTERMÉRLEG

Nyulné Bőzsöny Erika, utánpótlásedző: "Ugyanaz a forgatókönyv volt a mai napon mint egy héttel ezelőtt, 35 percig bírtuk fejben a játékot. Ezután eldőlt a mérkőzés végkimenetele.

Serdülőcsapatunk szeptember 21-én Budapesten a Csepel csapata ellen mérkőzik, ifjúsági csapatunk a Kántor Anikó SE ellen lép pályára a Pest megyei Göd városában!

Hajrá Csurgó!