Vágó Marietta beállósunk egy évet hosszabbított klubunkkal!

Harcos csapatkapitány beállósunk nagy ereje volt felnőtt csapatunknak a tavalyi bajnokságban. Minden bizonnyal az idei NBI/B-s szezonunkban is sokat fog jelenteni, főképp védekezésben! 

Fotó: CSNKC MEDIA

Mara 2002-ben a debreceni Hunyadi János Általános Iskola, sporttagozatos osztályában kezdett kézilabdázni, a Debreceni Sportiskola színeiben, Rádinné Tóth Rózsa kezei alatt, ahol utolsó évben Diákolimpiai Bajnokok lettek.

Általános iskolából egyenes út vezetett az Irinyi János Sportgimnáziumba, ahol a sportágválasztó után a DVSC utánpótlásának igazolt játékosa lett. Első gimnáziumi évében részt vett az iskolai világbajnokságon Franciaországban, de sajnos nem sikerült a kitűzött célt, a dobogós helyezést elérni.

2006-ban DVSC-DSI színeiben részt vett az Országos Serdülőbajnokságban illetve a DVSC 2: NBI/B ifjúsági csapatát erősítette.

2007-ben a Tajtavill-Derecske utánpótlásának játékosaként, serdülőbajnokságban illetve NBI/B ifjúsági csapatban szerepelt. 2008-tól a Derecske NBI-es tagságának köszönhetően serdülőbajnokságban illetve fiatalként az idősebbek között az NBI-es ifjúsági csapatban játszhatott.

2009-ben Tajtavill-Nyíradony néven folytatta csapata az NBI-es bajnokságot, ahol a serdülő és ifjúsági csapat stabil játékosa lett Marietta, ezek mellett kettős igazolással a Derecskei megyei csapatot juttatták fel az NB II-be.

2010-ben Köstner Vilmos Debrecenbe hívta az ifjúsági csapatába ahol csodás két évet tölthetett. DVSC-Korvex néven NBI-es ifjúsági bajnokságban 2. helyet értek el.

Második évben Csapó Erikával szintén eredményes csapatként Nemzetközi Cell Kupát nyertek. A DVSC után Németországban edzett a Regensburg csapatával, de magánéleti okok miatt hazaköltözött és a Nyíradony csapatába igazolt NBI/B felnőtt keretbe.

Innen Balmazújvárosba, NBI/B újonc csapatba igazolt 2 éve. Első évben sajnos nem sikerült jó eredménnyel zárni és visszaesett a csapat az NBII-es bajnokságba, amit idén megnyertek és újra az NBI/B keleti bajnokságban szerepelnek az idei bajnokságban.

Balmazújvárosból a Csurgói NKC csapatához igazolt tavaly Vágó Marietta.

Elsősorban védekező játékosként számíthat klubunk, de támadójátékunkhoz is hozzá tud tenni a következő egy évben is!

Hajrá Mara!

Legfrissebb videók

Bajnoki szezonzáró interjúk 2016/17, Zis-tó

Idén 40 éves sportegyesületünk a Csurgó melletti Zis-tón zárta a 2016/2017-es NBI/B-s bajnoki szezonját. Kovács Gábor Tamás edzőnket búcsúztattuk és köszönetet mondtunk neki, amiért sok lemondásal és maximális profizmussal végezte munkáját.

Az interjúban új edzőnket is bejelentettük.

Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét, kitartását!

HAJRÁ CSNKC!

Galéria

CSNKC a Facebookon!

Bajnoki tabella

Csurgói NKC000
Mosonmagyaróvári KC SE000
Győri Audi ETO KC U18000
A teljes tabella

Támogatóink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium CLAESSENS GROUP Elitesport Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum EMMI Csurgó Város Önkormányzata OTP BANK Vrsar Csicsó Farm Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. drPhone BOOOST OXYGEN Hungary Agro Centrál Bt Ferrokov Vas- és Fémipari Kft

Partnereink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
CLAESSENS GROUP
Elitesport
Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum
EMMI
Csurgó Város Önkormányzata
OTP BANK
Vrsar
Csicsó Farm
Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.
drPhone
BOOOST OXYGEN Hungary
Hummel
Agro Centrál Bt
Ferrokov Vas- és Fémipari Kft
Select
Csurgói Városi Televízió
Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium
Fitt Csurgó