Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

17
MAR

Sima első, gyenge második félidő után vertük el a Marcalit

Idegenben aratott négy gólos győzelmet felnőtt csapatunk a hetedik helyezett Marcali ellen, bár az első félidőben nyolc góllal is vezettünk. Ifjúsági csapatunk vereséget szenvedett.

12
MAR

Itthon tartottuk a két pontot a Veszprém ellen

Két gólos győzelmet aratva 25-23-as győzelmet aratva itthon tartotta a Veszprém elleni mérkőzésen a két pontot felnőtt csapatunk.Az ifjúsági és serdülő mérkőzésen is vendég győzelmek születtek.

08
MAR

Boldog Nőnapot!

Nőnap alkalmából sok szeretettel köszöntjük minden játékosunkat, szakmai stábunk és klubunk hölgy dolgozóit, minden hölgy szurkolónkat és követőnket! Hajrá CSNKC!

07
MAR

Sporttáskákat kaptak utánpótlásjátékosaink!

A mai utánpótlás edzéseken KIPSTA sporttáskákat osztottunk ki CSNKC utánpótlás játékosainknak! U8, U9, U10, U12 játékosaink ahogy a képeken is látszik nagyon örültek! Hajrá CSNKC utánpótlás!

04
MAR

Gőzerővel menetel U9-es utánpótláscsapatunk!

CSNKC U9 sikerek: A szabályok értelmében az eredmény nem publikus de magabiztos győzelmeket arattunk a Marcali ellen és a Nagyatád csapata ellen küzdelmesen, de győztünk Balatonbogláron! BRAVO CSNKC U9!

03
MAR

Csurgói fekete szombat Pécsett

Egy hónappal ezelőtt felkészülési tornán négy gólt kaptunk a PEAC csapatától az első félidőben, ezúttal három gólos vereséget szenvedett felnőtt csapatunk. Komoly veszélybe kerültek bajnoki terveink. Ifjúsági csapatunkat - megsemmisítő -, huszonkét góllal múlta felül a baranyai megyeszékhely ifjúsági csapata. Komoly változásra van szükség.

01
MAR

Elindult a CSNKC Ovi-Kézi!

A Mókuskert óvodában Csurgón nagycsoportos lányoknak és fiúknak tartunk labdás foglalkozásokat minden pénteken 15:30-tól! Várunk mindenkit sok szeretettel!

25
FEB

Sikeres hétvége: újabb háromszor két csurgói pont!

Felnőtt, ifjúsági és serdülő csapataink is itthon tartották a két pontot vasárnap. Felnőtt csapatunk továbbra is vezeti a bajnokságot, két utánpótlás csapatunk a bajnokság felsőházában állomásoznak. Szép volt lányok!

24
FEB

Magabiztos, nagyarányú CSNKC U10 sikerek!

Vasárnap Balatonbogláron a NEKA és a Barcs U10-es csapatai ellen gyönyörű és nagyarányú csurgói győzelmeket ért el U10-es lány csapatunk.Bár az eredmény nem publikus mindkét találkozót kapott gól nélkül (!) sok góllal nyertünk meg! BRAVO CSNKC U10!

17
FEB

Tripla győzelemmel kezdtük a tavaszt

Felnőtt csapatunk öt, ifjúsági csapatunk hét, serdülő csapatunk egy gólos győzelmmel kezdte a tavaszt. Február 24-én a Balatonboglár felnőtt, ifjúsági, serdülő együtteseit fogadjuk Csurgón!

07
FEB

Szülők a lelátón - Miért kiabáltok (be)?

Mire akarjuk a gyerekeket a sporttal nevelni? Mi a célunk vele? Az, hogy megszeressék a mozgást, szenvedélyükké, az egészséges életük részévé váljon a sport, vagy frusztrált, bizonytalan harcosokat akarunk kinevelni? Egy egykori élsportoló, most tornatanár fordul azokhoz a szülőkhöz, akik az edzőt semmibe véve, magukból kikelve üvöltenek – gyakran légből kapott instrukciókat is – a lelátóról. Csiki Ingrid írása.

07
FEB

Két góllal kikaptunk ifjúsági felkészülési mérkőzésen

30-32-es vereséget szenvedett ifjúsági csapatunk az Egerszegi KK ifi együttesétől. A jó iramú találkozón a félidőben 13-21-et mutatott az eredményjelző a zalaiak javára, de a második félidő nyolcadik percében már mi vezettünk.A vége izgalmas volt, de ezúttal Balogh Beatrix együttese örülhetett a lefújás pillanatában.

06
FEB

PROGRAMVÁLTOZÁS!

A vendég csapatban a járvány okozta nagy számú lebetegedések miatt, a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia U19-es csapatával február 7-ére tervezett felkészülési edzőmérkőzés elmarad!

04
FEB

Hoztuk a kötelezőt - másodikak lettünk a pécsi tornán

Felnőtt csapatunk két magabiztos győzelemmel és egy minden szempontból számunkra hátrányosan szervezett mérkőzésen alulmaradva második helyen végzett a felkészülési kézilabda tornán Pécsett vasárnap. A torna legtechnikásabb játékosának Áy Nikolett balátlövőnket választották!

31
JAN

Itthon is legyőztük a Siófok U22 csapatát

Fáradt, kapkodós játékot produkált csapatunk. Néhány játékosunk nem volt száz százalékos egészségügyileg a mostani hasmenéses járvány következtében. A dekoncentrált játék ellenére 28-27-es eredménnyel egy gólos győzelmet arattunk.