3,3 milliárdból épül sportcentrum Csurgón!

Történelmi karácsonyi ajándékban részesült Csurgó: Szászfalvi László, a város országgyűlési képviselője és miniszteri biztosa, valamint Füstös János polgármester sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy 3.3 milliárd forintból felújítják és bővítik a Sótonyi László Sportcsarnokot.

 

Az első ütemben 800 millió forintot már a város számlájára utalt a kormány. Ebből a nézőtér bővítésére, az infrastruktúra fejlesztésére és plusz munkacsarnok építésére kerül sor. Ezek a tervek szerint 2014 végére elkészülnek. A második ütemben 2.5 milliárd forintból egy uszodát, egy tanuszodát, valamint egy wellness- és gyógyfürdő-centrum építenek szállodával.

 

 

A sportcsarnok egyébként 2008-as építésű, tehát egyáltalán nem öreg, a csurgói csapat sikerei miatt azonban miniszterelnöki elhatározása európai szintű létesítményt építenek belőle.

 

A csurgói férfi kézilabdacsapat 2012/13-as idényben az ország harmadik legjobb kézilabdacsapata lett és a 2013/14-es idényben kiharcolta az EHF kupában a 16 közé, vagyis a csoportkötbe kerülést.


A női kézilabdacsapat a megyei bajnokságot megnyerve jelenleg az NB II osztály harmadik helyezettje. Csurgói úszóink hónapról hónapra versenyeket nyernek és előkelő helyezéseket érnek el országos úszóversenyeken.


Forrás: nso.hu

Fotók: Tóth Tihamér

Legfrissebb videók

Bajnoki szezonzáró interjúk 2016/17, Zis-tó

Idén 40 éves sportegyesületünk a Csurgó melletti Zis-tón zárta a 2016/2017-es NBI/B-s bajnoki szezonját. Kovács Gábor Tamás edzőnket búcsúztattuk és köszönetet mondtunk neki, amiért sok lemondásal és maximális profizmussal végezte munkáját.

Az interjúban új edzőnket is bejelentettük.

Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét, kitartását!

HAJRÁ CSNKC!

Galéria

CSNKC a Facebookon!

Bajnoki tabella

Eu-Fire Mosonmagyaróvári 2244
Győri Audi ETO KC U182104
NEKA2294
A teljes tabella

Támogatóink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium CLAESSENS GROUP Gelka-Hirtech Kft Elitesport Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum EMMI Csurgó Város Önkormányzata OTP BANK Vrsar Csicsó Farm Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. drPhone BOOOST OXYGEN Hungary Agro Centrál Bt Ferrokov Vas- és Fémipari Kft

Partnereink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
CLAESSENS GROUP
Gelka-Hirtech Kft
Elitesport
Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum
EMMI
Csurgó Város Önkormányzata
OTP BANK
Vrsar
Csicsó Farm
Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.
drPhone
BOOOST OXYGEN Hungary
Hummel
Agro Centrál Bt
Ferrokov Vas- és Fémipari Kft
Select
Csurgói Városi Televízió
Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium
Fitt Csurgó