Támogatóink

 • Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
 • CLAESSENS GROUP CLAESSENS GROUP A közel 200 főt foglalkoztató magyar tulajdonú cégcsoport, mára Somogy megye legnagyobb állattartó vállalatává nőtte ki magát. A cégcsoporton belül az Agrár Kft. foglalkozik sertéstenyésztéssel és kantelep üzemeltetéssel, míg a Claessens Kft. szarvasmarha tenyésztéssel.
 • Elitesport Elitesport Elitesport
 • Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum A Yamuna története 14 évvel ezelőtt egy kis Somogy megyei faluban, Somogyvámoson kezdődött. A természet szeretete Kajtár Zsolt alapítót arra sarkallta, hogy a múltba visszanyúlva, régi receptek után kutatva illatos, természetes alapanyagokból szappanokat készítsen. Ma már közel 300 bőrbarát kozmetikumot készítenek természetes anyagok felhasználásával az összes bőrtípusra kifejlesztve.
 • EMMI EMMI Emberi Erőforrások Minisztériuma
 • Csurgó Város Önkormányzata Csurgó Város Önkormányzata Csurgó Város Önkormányzata több mint 35 éve a Csurgói Női Kézilabda Club főtámogatója. A nemzetközi szintű Csurgói Városi Sportcsarnokban biztosít lehetőséget csapatunknak a versenyzésre.
 • OTP BANK OTP BANK Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában közel 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 2015-től a Csurgói NKC szponzora és támogatója.
 • Vrsar Vrsar Vrsar, a horvátországi Isztriai-félsziget nyugati partján elhelyezkedő kellemes kinézetű és hangulató, gyönyörű nyaralóhely a 2000-es évek eleje óta Csurgó testvérvárosa. Az évek során szoros baráti kapcsolatok alakultak ki a két település között. A Csurgói Női Kézilabda Club lelkes támogatói Franko Stifanic Polgármester Úr vezetésével. Nyaranta a csurgói kézis lányok vendégszeretetüket élvezhetik, melynek keretében edzőtáborozhatnak, nyaralhatnak, feltöltődhetnek. Több alkalommal komplett sportfelszereléssel járultak hozzá a csurgói női kézis sikerekhez.
 • Csicsó Farm Csicsó Farm A CSICSOFARM cégcsoport mezőgazdasági tevékenységet folytató társaságok összessége. Csurgón és környékén mezőgazdasággal és állattenyésztéssel foglalkozik, a lakosság egyik fő munkaadója.
 • Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. A Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. az elmúlt 20 évben számos óriásberuházást valósított meg Csurgón és környékén. A Dunántúl meghatározó építő és kivitelező vállalkozása.
 • drPhone drPhone drPhone - a prémium szerviz
 • BOOOST OXYGEN Hungary BOOOST OXYGEN Hungary Hazánkban az első kézilabdacsapat a Csurgói Női Kézilabda Club, akivel kiemelt támogatási szerződést kötött a BOOOST OXYGEN Hungary csapata. A Booost oxigénspray nyugaton a verseny- és a hobbisportban rendszeresen alkalmazott termék, mely egyaránt kedvező hatással bír a sportteljesítményre és a hétköznapi életre. A terméket előszeretettel használják a jótékony fizikális és mentális hatásai miatt világszerte sportolók körében, kaszinókban és hotelekben, egyetemeken egyaránt.
 • Hummel Hummel A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos sportfelszerelés szállítója.
 • Agro Centrál Bt Agro Centrál Bt A cég fő profilja a kereskedelem és gépjárműjavítás, mely növényvédő szerek, műtrágyák és különböző termények kis- és nagykereskedelmével is párosul.
 • Ferrokov Vas- és Fémipari Kft Ferrokov Vas- és Fémipari Kft A Ferrokov Vas-, és Fémipari Kft. 1991-ben alakult közepes méretû ipari vállalkozás.Fő tevékenységi körüket kibõvítve acélszerkezetek, illetve tûzihorganyzott kötõelemek gyártásával, és ezzel a térség meghatározó termelõ egységévé váltak.
 • Select Select Select a világ egyik piacvezető labda és sportkiegészítő gyártó-forgalmazója. A Csurgói Női Kézilabda Club részére is ő biztosítja a fenti eszközöket.
 • Csurgói Városi Televízió Csurgói Városi Televízió A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos médiapartnere a Csurgói Városi Televízió.
 • Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium A Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium Általános Iskola és Kollégium 2012-ben ünnepelte alapításának 220. évfordulóját. A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos partnere.
 • Fitt Csurgó Fitt Csurgó Fitt Csurgó a Csurgói Városi Sportcsarnokot üzemelteti és működteti. A Csurgói Női Kézilabda Club sokat köszönhet önzetlen segítségüknek.

Legfrissebb videók

Bajnoki szezonzáró interjúk 2016/17, Zis-tó

Idén 40 éves sportegyesületünk a Csurgó melletti Zis-tón zárta a 2016/2017-es NBI/B-s bajnoki szezonját. Kovács Gábor Tamás edzőnket búcsúztattuk és köszönetet mondtunk neki, amiért sok lemondásal és maximális profizmussal végezte munkáját.

Az interjúban új edzőnket is bejelentettük.

Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét, kitartását!

HAJRÁ CSNKC!

Galéria

CSNKC a Facebookon!

Bajnoki tabella

Csurgói NKC000
Mosonmagyaróvári KC SE000
Győri Audi ETO KC U18000
A teljes tabella

Támogatóink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium CLAESSENS GROUP Elitesport Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum EMMI Csurgó Város Önkormányzata OTP BANK Vrsar Csicsó Farm Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. drPhone BOOOST OXYGEN Hungary Agro Centrál Bt Ferrokov Vas- és Fémipari Kft

Partnereink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
CLAESSENS GROUP
Elitesport
Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum
EMMI
Csurgó Város Önkormányzata
OTP BANK
Vrsar
Csicsó Farm
Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.
drPhone
BOOOST OXYGEN Hungary
Hummel
Agro Centrál Bt
Ferrokov Vas- és Fémipari Kft
Select
Csurgói Városi Televízió
Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium
Fitt Csurgó