Támogatóink

 • Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
 • CLAESSENS GROUP CLAESSENS GROUP A közel 200 főt foglalkoztató magyar tulajdonú cégcsoport, mára Somogy megye legnagyobb állattartó vállalatává nőtte ki magát. A cégcsoporton belül az Agrár Kft. foglalkozik sertéstenyésztéssel és kantelep üzemeltetéssel, míg a Claessens Kft. szarvasmarha tenyésztéssel.
 • Gelka-Hirtech Kft Gelka-Hirtech Kft Gelka-Hirtech Kft
 • Elitesport Elitesport Elitesport
 • Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum A Yamuna története 14 évvel ezelőtt egy kis Somogy megyei faluban, Somogyvámoson kezdődött. A természet szeretete Kajtár Zsolt alapítót arra sarkallta, hogy a múltba visszanyúlva, régi receptek után kutatva illatos, természetes alapanyagokból szappanokat készítsen. Ma már közel 300 bőrbarát kozmetikumot készítenek természetes anyagok felhasználásával az összes bőrtípusra kifejlesztve.
 • EMMI EMMI Emberi Erőforrások Minisztériuma
 • Csurgó Város Önkormányzata Csurgó Város Önkormányzata Csurgó Város Önkormányzata több mint 35 éve a Csurgói Női Kézilabda Club főtámogatója. A nemzetközi szintű Csurgói Városi Sportcsarnokban biztosít lehetőséget csapatunknak a versenyzésre.
 • OTP BANK OTP BANK Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában közel 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 2015-től a Csurgói NKC szponzora és támogatója.
 • Vrsar Vrsar Vrsar, a horvátországi Isztriai-félsziget nyugati partján elhelyezkedő kellemes kinézetű és hangulató, gyönyörű nyaralóhely a 2000-es évek eleje óta Csurgó testvérvárosa. Az évek során szoros baráti kapcsolatok alakultak ki a két település között. A Csurgói Női Kézilabda Club lelkes támogatói Franko Stifanic Polgármester Úr vezetésével. Nyaranta a csurgói kézis lányok vendégszeretetüket élvezhetik, melynek keretében edzőtáborozhatnak, nyaralhatnak, feltöltődhetnek. Több alkalommal komplett sportfelszereléssel járultak hozzá a csurgói női kézis sikerekhez.
 • Csicsó Farm Csicsó Farm A CSICSOFARM cégcsoport mezőgazdasági tevékenységet folytató társaságok összessége. Csurgón és környékén mezőgazdasággal és állattenyésztéssel foglalkozik, a lakosság egyik fő munkaadója.
 • Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. A Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. az elmúlt 20 évben számos óriásberuházást valósított meg Csurgón és környékén. A Dunántúl meghatározó építő és kivitelező vállalkozása.
 • drPhone drPhone drPhone - a prémium szerviz
 • BOOOST OXYGEN Hungary BOOOST OXYGEN Hungary Hazánkban az első kézilabdacsapat a Csurgói Női Kézilabda Club, akivel kiemelt támogatási szerződést kötött a BOOOST OXYGEN Hungary csapata. A Booost oxigénspray nyugaton a verseny- és a hobbisportban rendszeresen alkalmazott termék, mely egyaránt kedvező hatással bír a sportteljesítményre és a hétköznapi életre. A terméket előszeretettel használják a jótékony fizikális és mentális hatásai miatt világszerte sportolók körében, kaszinókban és hotelekben, egyetemeken egyaránt.
 • Hummel Hummel A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos sportfelszerelés szállítója.
 • Agro Centrál Bt Agro Centrál Bt A cég fő profilja a kereskedelem és gépjárműjavítás, mely növényvédő szerek, műtrágyák és különböző termények kis- és nagykereskedelmével is párosul.
 • Ferrokov Vas- és Fémipari Kft Ferrokov Vas- és Fémipari Kft A Ferrokov Vas-, és Fémipari Kft. 1991-ben alakult közepes méretû ipari vállalkozás.Fő tevékenységi körüket kibõvítve acélszerkezetek, illetve tûzihorganyzott kötõelemek gyártásával, és ezzel a térség meghatározó termelõ egységévé váltak.
 • Select Select Select a világ egyik piacvezető labda és sportkiegészítő gyártó-forgalmazója. A Csurgói Női Kézilabda Club részére is ő biztosítja a fenti eszközöket.
 • Csurgói Városi Televízió Csurgói Városi Televízió A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos médiapartnere a Csurgói Városi Televízió.
 • Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium A Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium Általános Iskola és Kollégium 2012-ben ünnepelte alapításának 220. évfordulóját. A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos partnere.
 • Fitt Csurgó Fitt Csurgó Fitt Csurgó a Csurgói Városi Sportcsarnokot üzemelteti és működteti. A Csurgói Női Kézilabda Club sokat köszönhet önzetlen segítségüknek.

Legfrissebb videók

40. születésnapját ünnepelte a Csurgói NKC összeállítás

Forrás: Csurgói Városi Televízió 

Galéria

CSNKC a Facebookon!

Bajnoki tabella

Eu-Fire Mosonmagyaróvári 2244
Győri Audi ETO KC U182104
NEKA2294
A teljes tabella

Támogatóink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium CLAESSENS GROUP Gelka-Hirtech Kft Elitesport Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum EMMI Csurgó Város Önkormányzata OTP BANK Vrsar Csicsó Farm Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. drPhone BOOOST OXYGEN Hungary Agro Centrál Bt Ferrokov Vas- és Fémipari Kft

Partnereink

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
CLAESSENS GROUP
Gelka-Hirtech Kft
Elitesport
Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum
EMMI
Csurgó Város Önkormányzata
OTP BANK
Vrsar
Csicsó Farm
Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt.
drPhone
BOOOST OXYGEN Hungary
Hummel
Agro Centrál Bt
Ferrokov Vas- és Fémipari Kft
Select
Csurgói Városi Televízió
Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium
Fitt Csurgó