Legfrissebb hírek

16
JUN

Pénzügyőrből igazolt klubunkhoz Orsós Alexandra!

A balkezes jobbszélső, aki néha átlövő poszton is játszik, Kocsolán majd Siófokon tanulta meg a kézilabda alapjait. Egy év budapesti kitérő után érkezik Csurgóra. Isten hozott Csurgón!

13
JUN

Szerződést hosszabbított klubunkkal Bodó Szabina!

A tehetséges szélső-irányító játékos egy évvel meghoszabbította klubunkkal szerződését. A 19 éves játékos 61 gólig jutott a 2018/2019-es bajnokságban, de példás szorgalma, hozzáállása és gólpasszai nélkül nem jutottunk volna vissza az NBI/B osztályba.Hajrá Szabina! Hajrá CSNKC!

12
JUN

Szezonzáró CSNKC ovi-kézi!

Szabó Tünde és Molnár Ferenc utánpótlás kézilabdaedzőink június 7-én megtartották klubunk utolsó óvodai labdás foglalkozását is. Az év során a szivacskézilabdázás rejtelmeibe vezettük be a kis óvodásokat a Mókuskert óvodában Csurgón. Jövőre is várunk mindenkit! Hajrá CSNKC OVI-KÉZI!

10
JUN

Simsik Cyntia is Csurgón folytatja!

A rutinos játékos, szinte bármely poszton bevethető, alapvetően balszélső. A Szombathelyi Haladás csapatából érkezik, de játszott pár éve NBI-ben is a Debrecen színeiben. Rutinjával és harcosságával igazi vezére lehet csapatunknak. Isten hozott Csurgón!

06
JUN

Elkészült a 2019-2020-as bajnoki szezon Versenykiírása!

Az NB I/B-ben 24 férfi, és 24 női csapat vesz részt a 2018-2019. évi bajnokságban elért helyezése alapján. A csapatokat a Versenyalbizottság területi elvek figyelembevételével férfiaknál és nőknél egyaránt 2x12 csapatos (Keleti, Nyugati) csoportba osztja. Csapatunk az NBI/B Nyugati csoportjában fog indulni!

04
JUN

CSNKC Játékosok - CSNKC Vezetőség 0-2

Immár hagyomány, hogy a szezon utolsó edzésén Játékosok vs. Vezetőség mérkőzésekre kerül sor. Ezúttal kézilabdában és kosárlabdában csapott össze a két fél. Bár az eredmény ilyenkor másodlagos, ezúttal mindkét sportágban klubunk vezetőségének csapata nyert. SZÉP VOLT VEZETŐK! Jövőre újra találkozunk!

03
JUN

Köszönjük Tünde és Feca!

Molnár Ferenc két évet, ebből Szabó Tündével közösen egy évet töltöttek felnőtt csapatunk kispadján, jövőre nem kisebb feladatuk lesz, mint a Csurgói NKC négy utánpótláscsapatának szakmai irányítása. KÖSZÖNJÜK!

01
JUN

Bab Ágota jobbszélső érkezik a Vasasból!

A marosvásárhelyi születésű balkezes tehetséges játékos örömmel fogadta el a csurgói megkeresést, tetszett az elképzelés, amit felvázoltak, kihívásnak és jó lehetőségnek tartja a fejlődésre. Egy évre írt alá a Csurgói Női Kézilabda Clubhoz.

20
MÁJ

Rutinos NBI-es kapust igazoltunk: Scholtz Andrea Csurgón folytatja!

A világ legerősebb női kézilabda bajnokságából, a K&H női kézilabda liga tizedik helyezett Mosonmagyaróvár csapatából érkezik új kapusunk Csurgóra, aki rutinjával és tapasztalatával jövő évi csapatunk húzóembere lehet. Andinak tetszett a koncepció amit felvázolt klubunk vezetősége, ezért döntött a Csurgói NKC mellett! Friss igazolásunk komoly erősítés a csurgói kapuban! Isten hozott Andi!

17
MÁJ

Az utolsó felvonás következik, a Siófokot fogadjuk itthon

A bajnokság utolsó fordulójában a Siófok KTC KFT U22 csapatát fogadjuk hazai pályán a Sótonyi László Sportcsarnokban.Ellenfelünknek a bronzérem a tét, csapatunknak már biztos az ezüstérem.A mérkőzést követően éremátadó ünnepség keretében átveheti csapatunk a bajnoki ezüstérmeket.

13
MÁJ

Szív nélkül ment fel a pályára a csurgói mez Hévízen

Felnőtt csapatunk hétvégén bebizonyította, hogy mindig van lejjebb. Ifi és serdülőcsapatunk lelkes hajtós játékkal elhozta a két pontot.

07
MÁJ

Alba Fehérvártól érkezik Tornóczky Sára a csurgói balszélre!

A tehetséges korábbi serdülő és ifjúsági válogatott balszélső, aki a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) korábbi nevelése az idei szezonban a harmadik számú balszélsője volt az Alba Fehérvár NBI-es felnőtt csapatának. Egy évre kölcsönbe érkezik klubunkhoz, hogy megmutassa: helye lesz két év múlva az NBI-ben! Isten hozott Saci!

06
MÁJ

Utolsó bajnoki idegenbeli mérkőzés: Hévízre utazunk!

A tabella 4-5-6. helyezettek 23 ponttal tanyáznak, ebből az ötödik a zala megyei Hévíz SK csapata. Ősszel 12-11-es félidőt követően 22-18-ra vertük el őket hazai pályán. Számunkra a bajnoki ezüstérem már biztos, de ez nem ok arra, hogy hátradőljünk, a két pontért utazunk Hévízre! Hajrá CSNKC!

06
MÁJ

Kérjük támogassa adója 1%-val a csurgói női kézilabda utánpótlásnevelését!

A Csurgói Női Kézilabda Club célja, a magyar kézilabdasport, azon belül kiemelten a dél-dunántúli és csurgó környéki utánpótlás-nevelő akadémia működésének biztosítása, a tehetséges fiatalok fejlődésének, tehetségük kibontakoztatásának elősegítése. Ehhez kérjük megtisztelő segítségét adójának 1%-ának felajánlása céljából! KÖSZÖNJÜK!

05
MÁJ

Váltás a csurgói kispadon: Mato Matijević felnőtt csapatunk új edzője!

Több ország klubcsapatában a Bajnokok Ligájában és a horvát felnőtt és junior válogatott mellett is többszörösen bizonyított rutinos horvát szakember egy plusz egy éves szerződést kötött klubunkkal. Komoly célokkal érkezett Csurgóra és ez az ambíció megegyezik klubunk vezetőségének terveivel. Isten hozott Mato!