Legfrissebb hírek

_1_1.jpg"}
29
JUN

Kispestről érkezett Orell Bettina balszélső!

Korábban NBI-ben is játszott, ahol sok tapasztalattal gazdagodott. Betti a játék mellett testnevelőtanár és kézilabdaedző is, így klubunk utánpótlásakadémiájában edzőként is találkozhattok majd vele! Hajrá CSNKC! Hajrá Betti!

_1_1.jpg"}
27
JUN

Pusztai Petra - portré

Csehországból tér haza. Új kapusunk élettörténete és pályája kalandos és izgalmas. Ismerjétek meg Pusztai Petrát! Hajrá Petra!

_1_1.jpg"}
26
JUN

Prágából tér haza Pusztai Petra a CSNKC kapuját védeni!

Az NBI/B osztály egyik legtehetségesebb kapusával egy éves szerződést kötött ma klubunk! Hamarosan egy portrécikkel jelentkezünk, mely bemutatja Petra eddigi pályafutását! Hajrá CSNKC! Hajrá Petra!

_1_1.jpg"}
20
JUN

Schneider Éva - portré

Cikkünk röviden bemutatja új balátlövőnk eddigi pályafutását és életét. Hajrá Sziszi!

_1_1.jpg"}
19
JUN

NBI-ből érkezett a jobbátlövő Schneider Éva!

Az NBI-es Szent István SE csapatából érkezett klubunkhoz Schneider Éva jobbátlövő! A tehetséges és rutinos balkezes játékos reméljük sok csurgói gólért lesz felelős. Isten hozott Csurgón!

_1_1.jpg"}
15
JUN

A Sport1 TV: Mai helyzet vendége volt vezetőedzőnk Skaliczki László - VIDEÓ

Skaliczki László, korábbi szövetségi kapitány, a Csurgó női kézilabda-csapatának vezetőedzője volt a Mai helyzet vendége. Hajrá CSNKC!

_1_1.jpg"}
14
JUN

Interjú Szászfalvi Bencével, klubunk elnökével - VIDEÓ

Skaliczki László kézilabda mesteredzővel kötött két éves szerződést a Csurgói Női Kézilabda Club. Ennek kapcsán kérdeztük Szászfalvi Bencét, klubunk elnökét a mesteredző szerződtetésének körülményeiről illetve a klub jövőképéről. Hajrá CSNKC!

_1_1.jpg"}
10
JUN

Szerződést hosszabbított klubunkkal Vukcevic Sara Európa-bajnok beállósunk!

Újabb egy éves szerződést kötött a Csurgói Női Kézilabda Clubbal védekezőspecialista csapatkapitányunk Vukcevc Sara! A tehetséges és rutinos beállósra alapemberként számít Skaliczki László mesteredzőnk a 2020/2021-es bajnoki szezonban.Köszönjük a bizalmat! Hajrá Sara! Hajrá CSNKC!

_1_1.jpg"}
09
JUN

Interjú Skaliczki Lászlóval új vezetőedzőnkkel - VIDEÓ

Skaliczki Lászlóval, klubunk új vezetőedzőjével a szerződtetését bejelentő sajtótájékoztatót követően csinált egy villáminterjút a CSNKC MEDIA stábja. Klubunkhoz érkezésének körülményeiről kérdeztük Skaliczki mesteredzőt illetve még egy kis esélylatolgatás is szóba került az interjú végén. Isten hozott Csurgón!

_1_1.jpg"}
08
JUN

Boldog születésnapot Józsi!

Kiss József, klubunk gyúrója ma töltötte be 62. életévét! Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Józsi! Hajrá CSNKC!

_1_1.jpg"}
06
JUN

Köszönjük Mato! Hvala lepo Mato! - VIDEÓ

Mato Matijevic egy évig volt a Csurgói Női Kézilabda Club vezetőedzője. Munkájával klubunk NBII feljutó csapatból az NBI/B felsőházas csapatává vált.! Sok sikert kívánunk a továbbiakban! Köszönjük! Hvala lepo Mato!

_1_1.jpg"}
02
JUN

Skaliczki László - portré

Új vezetőedzőnkről készült részletes portrécikkünk bemutatja egy kivételes ember és sportember nem mindennapi sporteredményeit és életútját. Skaliczki László élete és munkássága születésétől napjainkig.

_1_1.jpg"}
01
JUN

Skaliczki László korábbi szövetségi kapitány csapatunk új vezetőedzője!

Magyarország egyik legsikeresebb kézilabdaedzője két éves szerződést írt alá a Csurgói Női Kézilabda Clubbal. A felek közös együttműködésüket élőben a klub Facebook oldalán közvetített sajtótájékoztatón jelentették be szerdán Budapesten. Elismert kézilabda mesteredző irányítja felnőtt csapatunkat a jövőben, sporttörténelmi bajnoki szezon következik a csurgói női kézilabdában! Isten hozott Skala Csurgón!

_1_1.jpg"}
14
MAR

Határozatlan időre hazaküldtük játékosainkat és dolgozóinkat!

Felnőtt csapatunk játékosait, szakmai stábját és klubunk összes dolgozóját határozatlan időre hazaküldtük és szüneteltetjük klubunk és köztük lévő szerződéseiket.

_1_1.jpg"}
12
MAR

TÁJÉKOZTATÁS!

Magyarország Kormánya és a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében minden 100 főnél nagyobb beltéri rendezvény kizárólag zárt kapus formában kerülhet lebonyolításra.Ennek értelmében március 11-től az összes hazai mérkőzésünk zárt kapus módon kerül megrendezésre.