Legfrissebb hírek

09
OKT

Klub bemutató riport a kisBAJNOK című műsorban az M4 Sport csatornán! - VIDEÓ

Az M4 Sport televíziós csatorna stábja forgatott egész délután csapatunk hétköznapjairól, múltjáról, jelenéről, jövőbeli céljairól és riportokat készített csurgói kisBAJNOKOKKAL és edzőikkel. Szép volt kisBAJNOKOK!

18
SZEP

40. születésnapját ünnepelte a Csurgói Női Kézilabda Club (VIDEÓ - Csurgói TV)

A Csurgói Városi Televízió videóösszeállítása a 2017. szeptember 4-én szombaton megtartott klubunk 40 éves születésnapjáról.

03
JUL

Bajnoki szezonzáró interjúk 2016/17, Zis-tó +VIDEÓ

Idén 40 éves sportegyesületünk a Csurgó melletti Zis-tón zárta a 2016/2017-es NBI/B-s bajnoki szezonját. Kovács Gábor Tamás edzőnket búcsúztattuk és köszönetet mondtunk neki, amiért sok lemondásal és maximális profizmussal végezte munkáját. Az interjúban új edzőnket is bejelentettük. Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét, kitartását! HAJRÁ CSNKC!

27
JAN

Gőzerővel zajlik a női kézis utánpótlásnevelés Csurgón

Kurucz Ivett BL-ezüstérmes utánpótlásedző vezetésével gőzerővel zajlik a jövő kézilabdásgenerációjának nevelése Csurgón. Klubunk egyik fő partnerének a csurgói a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói kaptak klubunktól sportfelszereléseket. Nagy volt az öröm!

14
MÁJ

RÓLUNK ÍRTÁK - Somogyi Hírlap

A Somogyi Hírlap mai, május 14-i számának 16. oldalán jelent meg cikk csapatunkról "Már bajnokként gáláztak a somogyi hölgyek a zárómérkőzésen" címmel! BRAVO LÁNYOK!

03
MÁJ

Bajnoki címet ünnepeltek a csurgói hölgyek - Somogyi Hírlap

A Somogyi Hírlap mai, május 3-i számának 12. oldalán jelent meg cikk csapatunkról "Bajnoki címet ünnepeltek a csurgói hölgyek" címmel! SZÉP VOLT CSAJOK!

07
DEC

Hosszú idő után történelmet írt a Csurgói Női Kézilabda Club - Interjú Szászfalvi Bence elnökkel

Magyarország legjobb 16 csapata közé jutott klubunk két NB I/B osztályú kézilabdacsapat legyőzését követően a Magyar Kupában. Erről a történelmi sportsikerről és a Csurgói NKC jövőbeli terveiről kérdezte a Csurgo.hu hírportál klubunk elnökét.

12
NOV

Női kézi MK: nincs meglepetés, minden NB I-es csapat győzött

Minden élvonalbeli együttes sikerrel vette a harmadik fordulót a női kézilabda Magyar Kupában: a Vác és a Siófok egyaránt 37 gólt szerezve jutott tovább a legjobb 16 közé, míg a Mosonmagyaróvár nyolc góllal nyert Szombathelyen.

16
SZEP

Csurgó a virágzó sportélet városa - interjú

"Csurgó a virágzó sportélet városa" címmel készített interjút a Csurgó és Környéke kulturális és közéleti lap Szászfalvi Bencével, klubunk elnökével.

07
MÁJ

Úgy gondolom Csurgó minden tekintetben megfelel majd..

Kurucz Ivett, leendő utánpótlásedzőnk és játékosunk mesél a Csurgóra igazolásának hátteréről a mosonmagyaróvári klub honlapján.

05
MÁJ

Rólunk írták - nemzetisport.hu

Hazánk vezető sportnapilapja online felületén számol be Kurucz Ivett klubunkba igazolásáról "20 évesen az NB II mellett döntött a BL-ezüstérmes" címmel.

04
OKT

Interjú Hornyák Lajossal

Hornyák Lajossal klubunk vezetőedzőjével készített interjút a Csurgó és környéke havilap, mely a lap szeptemberi számában olvasható a 14. és 15. oldalakon.

17
MAR

Szászfalvi Lenke: Ha hétszer el is esel, nyolcadikra is kelj fel!

Szászfalvi Lenkével, a Csurgói NKC 18 éves kézilabdázójával készített interjút az igysportolunk.com internetes portál.

01
MAR

Csurgói sztárkapus, Londonból - utanpotlassport.hu

A húszéves kézilabdakapussal, Burghardt Rozáliával készített interjút az egyik legnagyobb hazai utánpótlásportál.

19
FEB

Hannoverben is írnak rólunk!

Ezúttal a csurgói férfi csapatunknál EHF-kupában vendégeskedő TSV Hannover-Burgdorf német Bundesliga csapattal érkező újságíró közölt cikket a Csurgói Női Kézilabda Clubról.