A Kozármisleny U22 csapatát fogadjuk itthon vasárnap

A baranyai NBI/B-s ifi csapat ősszel egyedülicsapatként 31-30-ra verte el csapatunkat idegenben. Ezúttal reméljük itthon tartjuk a két pontot. Amelyik alakulat győz, jó eséllyel ő nyeri az idei dél-nyugati NBII-es bajnokságot is.

Meglepetésre magabiztos őszi menetelésünket megszakították a baranyai ifisták október 28-án.

Végig szoros mérkőzésen, de az utolsó tíz percben teljes csurgói blokkolás után, ha egy góllal is de behúzták a mérkőzést Kozármisleny fiataljai.

Fotó: Szabó Balázs

Ezt követően azóta is két ponttal vezetnek csapatunk előtt a bajnokságban, reméljük ezt a veretlenségi sorozatukat most vasárnap sikerül megszakítania csurgói lányainknak.

Jó hír, hogy sértültjeink folyamatosan felépültek az elmúlt hetekben, különösen jót tett a múlt hétvégén a szabad hétvége is.

Áy Nikolett, Jencski Beatrix és Szandai Martina is úgy néz ki száz százalékos állapotban vannak, így teljes, legerősebb kerettel léphet pályára hazai pályán együttesünk.

Ezt a mérkőzést picit nevezhetjük a bajnokság döntőjének is, hiszen aki itt nyer, jó eséllyel megnyeri a bajnokságot is.

Lányaink motiváltan és eltökélten készülnek közel két hete erre a mérkőzésre, bízunk benne a pályán egy felszabadultan és koncentráltan játszó csurgói csapatot láthatunk.

A csurgói győzelemre a játékoskereteket összehasonlítva jó esélyünk van, de ahogy a legutóbbi mérkőzés is bizonyítja, a labda kerek és minden az adott napi formán és akaraterőn dől el.

Várunk minden kedves szurkolót, legyünk minél többen, buzdítsák csapatunkat!

CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

Az ifjúsági mérkőzés 15:00 órakor, a serdülő mérkőzés 13:00 órakor kezdődik.

HAJRÁ CSNKC! HAJRÁ LÁNYOK!