A NEKA otthonába látogatunk pénteken

Balatonboglárra utazik csapatunk, az NBI-es feljutást dédelgető Nemzeti Kézilabda Akadémia otthonába.

Ellenfelünk eddig két mérkőzése közül egyet megnyerve egyet elveszítve várja harmadik bajnoki összecsapását ellenünk.

Csapatunk ki szeretné javítani szombati gyenge teljesítményét és pontokért utazik a Somogy megyei akadémia otthonába! 

A Nemzeti Kézilabda Akadémia nem csak férfi, hanem női szinten is NBI-es kézilabdacsapatot szeretne, így egyik legerősebb ellenfélünknek számít az idei bajnokságban.

Keretükben számos U17-es ifjúsági világbajnok játékos szerepel, valamint a világbajnok U17-es válogatott edzője ifj. Kiss Szilárd is a NEKA csapatát irányítja.

Az U17-es világbajnok csapatból Bánhidi Barbara (NEKA), Juhász Gréta (NEKA), Faragó Luca (NEKA), Horváth Nikolett (NEKA), Kajdon Blanka (NEKA), Kubina Molli (NEKA), Mérai Maja (NEKA), Nagy Laura (NEKA), Vámos Mira (NEKA), Woth Viktória (NEKA) is a NEKA csapatát erősítik.

Első fordulóban a Mohácsi TE 1888 együttesét verték 19 góllal 34-15-re, a második fordulóban azonban a Vasas csarnokavató mérkőzésén 32-29-es vereséget szenvedtek az angyalföldi csapattól a somogyi akadémisták.

Mint ismert együttesünk öt-hat gólos stabil vezetéssel magabiztos játékkal, végül egy gólos sikert aratott a fővárosi Vasas ellen.

Vezetőedzőnk eltökéltségén nem fog múlni a siker, reméljük játékosaink hozzállása is megfelelő lesz (Fotó: CSNKC MEDIA)

Ettől függetlenül lányaink alapos felkészülésben részesülnek Mato Matijevic trénerünktől, így minden esélyünk megvan a pont(ok) megszerzésére.

Kulcsfontosságú a minőségi csurgói szereplés, hiszen a NEKA csapatával lányaink "letudják" három fő legerősebb ellenfelüket a bajnokságban.

Ez természetesen egyáltalán nem jelenti, azt hogy innentől hátra lehet dőlni, hiszen olyan erős és kiegyenlített a bajnokság, hogy bármelyik csapat ellen jöhet kellemetlen meglepetés.

Minden mérkőzésre maximális felküszélés szükséges fejben és fizikálisan egyaránt.

Pénteken 18:00 órától NEKA - Csurgói NKC NBI/B bajnoki mérkőzés Balatonbogláron!

Hajrá CSNKC! Hajrá Csurgó!