Az ötödik általános iskolában kezdte meg klubunk az ingyenes utánpótlás kézilabdaedzés oktatást!

A berzencei, a csurgói II. Rákóczi Ferenc, a kutasi és a segesdi általános iskolák után a Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium és Általános Iskolában is megkezdték kézilabda szakedzőink az ingyenes utánpótlás kézilabda oktatást március elején. Ezzel az ötödik oktatási intézményben biztosít a Csurgói Női Kézilabda Club ingyenes kézilabda oktatást a kézilabda iránt érdeklődő lány tanulóknak.

Kissné Hosszú Henriett és Ráskó Anna szakedzőink vezetésével közel tíz újabb utánpótláskorú kézilabdázni vagyó tanuló kezdte meg a kézilabda edzéseit a Csurgói Csokonai Református Gimnázium tornatermében.

Boldogan kezdték meg első kézilabda edzésüket a lelkes kis csokonais diákok (Fotó: CSNKC MEDIA)

A kis kézisek tucatnyi ügyességi és dobó gyakorlatot tanulhattak meg az első edzésen.

Zsámolyt kellett eltalálni egy másik zsámolyról felugorva (Fotó: CSNKC MEDIA)

Nagyon érdeklődőek voltak az ifjú kézisek (Fotó: CSNKC MEDIA)

Megfelelő kézilabdatudás birtokában klubunk igazolt játékosaiként folyamatos ingyenes versenyeztetési lehetőséget biztosítunk lány kéziseinknek és minden nyáron ingyenes több napos kézilabda nyári tábort biztosítunk számukra teljes ellátással.

Minden szerdán 16:15-17:00 óra között kerül megrendezésre a Csurgói NKC kézilabdaedzése a reormátus gimnázium tornatermében.

A nagy érdeklődésre való tekintettel elképzelhető, hogy heti két alkalommal várjuk a kézilabdázni vágyó lányokat kézilabdaedzéseken!

Várunk mindenkit szeretettel!

KÉZILABDÁZZ CSURGÓN! HAJRÁ CSNKC!