Bab Ágota jobbszélső érkezik a Vasasból!

A marosvásárhelyi születésű balkezes tehetséges játékos örömmel fogadta el a csurgói megkeresést, tetszett az elképzelés, amit felvázolt sportegyesületünk, kihívásnak és jó lehetőségnek tartja a fejlődésre. 

Marosvásárhelyi születése révén szülővárosában kezdte el a kézilabdát, 11 éves korában, a nővére és sportos családja nyomdokait követve.

2012-ben, 15 évesen jött a lehetőség, hogy az akkor megalakuló Dunaújvárosi Kézilabda Akadémiához igazoljon, amit ki is használt.

Góllövés közben

Kezdetben Rapatyi Tamás volt az edzője, majd Takács Józsefné, junior korosztályban pedig György László kezei alatt fejlődhett.

Itt még DKKA mezben

Akadémiás évei után a 2015/2016-os szezont a dunaújvárosi Duna-Pent csapatánál játszott másfél évet, Zubai Gábor és Ulicska Milán vezetésével, fél évet pedig Pilisvörösváron volt, ahol Kárpáti Miklós volt az edző.

2018-ban igazolt a Vasashoz, ahol Varga Márta segítette fejlődését.

Vasas színekben épp gólt lő

A Vasasnál töltött éve szerencsétlenre sikerült, mivel januárban lesérült, de a stáb és ő is mindent megtett annak érdekében, hogy mielőbb felépüljöm és visszatérhessen a pályára.

Ágota aláírja szerződését

"Örömmel fogadtam el a csurgói megkeresést, tetszett az elképzelés, amit felvázoltak, kihívásnak és jó lehetőségnek tartom a fejlődésemre, ezért választottam a Csurgót. - mondta aláírását követően a balkezes jobbszélső.

Egy évre írt alá klubunkhoz.

Isten hozott Csurgón!