Kikaptunk Kozármislenyben is

Támadójátékunkat keressük a győri mérkőzés óta, ezúttal sem sikerült megtalálni.

Sok technikai hiba volt támadásban és ziccerhelyzetekben rossz megoldások sorozata.

20-16 lett a vége a baranyai csapatnak.

"Fekete hét" volt a csurgói női kézilabdában, hiszen négy nap alatt két négy gólos vereséget sikerült begyűjtenünk.

Igaz mindkettőt idegenben és mindkettőt "csak" négy góllal.

Ami közös a két mérkőzésben, hogy a támadásainkban nincs ötlet és koncepció, pillanatnyi és véletlenszerű egyéni megoldásokra alapozunk és ezeket is sok hibával sikerül csak kivitelezni.

Védekezésünkkel nem volt gond húsz gólon tartottuk a Kozármislenyt, Scholt Andrea káprázatos 46(!) százalékos teljesítménye mellett..

A mérkőzés elején valószínű feladta pár támadójátékosunk a győzelmi szándékát, hiszen a tizenkettedik percig mindössze kettőször sikerült gólt szereznünk és hat gólt kaptunk.

Nem lett jobb ezután sem a huszadik percben 10-4-et, az első félidőben 13-7-es állást mutatott az eredményjelző.

Rontott lövések és számos technikai hiba volt csurgói részről.

Fotó: Kozármisleny SE

A második félidőben határozott védekezésünknek és Scholtz Andrea védéseinek köszönhetően többször is esélyünk nyílt volna gólokban utolérni ellenfelünket, ám vagy eladtuk a labdát, vagy elléptük, vagy a kapusba dobtuk a labdát.

Négy büntetődobásunkból kettőt sikerült értékesíteni, ellenfelünk háromból hármat bedobott.

Gyenge színvonalú mérkőzés volt, messze volt az NBI/B osztály tempós és látványos meccsitől.

Meg kell tanulnunk önbizalommal és magabiztosan támadni, mert tizenhat lőtt góllal hatvan perc alatt nem lehet mérkőzést nyerni.

Kozármisleny SE - Csurgói NKC 20-16 (13-7)

Városi Sportcsarnok, Kozármisleny

Vezette: Gáspár Soma, Vörös Bence

300 néző

Csurgói NKC: SCHOLTZ 46%, Tóth I.,(kapusok), Vukcevic 2, Bodó, Orsós, Hanusz 2, TORNÓCZKY 3, Bab 4, Pervein 1, Takács I. 1, Áy 1, Füstös, Ghetu, Pap 2, Márczy 

Vezetőedző: Mato Matijevic

Győri Audi ETO KC U19 KC: Radochay, Víg, Németh (kapusok) - Grénus, Schaffer 1, Markovics 1, Hálmai, Szemmelrock 1,Réti 1, Polics 8, Halász 2, Gulya 1, Hosszu 4, Leitner 1, Linder, Tóth 

Edző: Kovács Tamás

Az eredmény alakulása: 7. perc: 5-2, 20. p.: 11–10, 29. p.: 14–11, 52. p.: 18–18, 59. p.: 22–18

Kiállítások: 10 illetve 2 perc

Hétméteresek: 3/3, illetve 4/2

MESTERMÉRLEG

Mato Matijevic (Csurgói NKC): "Egy erős ellenféllél találkoztunk hazai pályán, tudtuk hogy nehéz mérkőzés lesz. Sajnos eredménytelen támadásaink voltak az első 10 percben, így bizonytalanságot szült nekünk. Próbáltunk javítani a benyomáson és az eredményen, ami jó védekezésben és az egész jó kapus teljesítményben meg is nyilvánult. A második félidő pozitív eredménye ellenére, sajnos a hazaiak nyertek."

Kovács Tamás (Kozármisleny SE): "Jó ütemben kezdtük a meccset és volt tempónk, ritmusunk. A védelem kiválóan dolgozott, Radochay pedig extrát nyújtott. Az első félidőben megvolt a lehetőségünk arra, hogy akár tíz is legyen közte. Ezt a vendégek kapusa akadályozta meg, aki szintén nagyon jó százalékban hárította a lövéseket. A második félidőben aztán bealudtunk, ellenfelünk altató játéka célt ért, emiatt a mai napon sajnos többen mélyen a tudásuk alatt teljesítettek. Aminek örülök, hogy Réti és Leitner sok időt tölthetett a pályán."