Korábbi NBI-es kapust igazoltunk Kiss Orsolya személyében!

A Mohácsi TE tapasztalt és rutinos kapusát Kiss Orsolyát igazolta le klubunk elnöksége a bajnokság félidejében. 

Fotó: Zotya - Mohácsi TE

2002-ben, akkori testnevelő tanára unszolására kezdett el a Budapesten élő Kiss Orsolya kézilabdázni.

Az FTC-be jelentkezett, s rögtön Fiedler Erika csapatába került. Itt tanulta meg a kézilabda alapjait és felejthetetlen éveket töltött el.

Később – még úgyszintén a Ferencváros ifjúsági csapatában – nevelő edzője volt Vlagyimir Golovin és Elek Gábor is.

A rövid életű Hunnia és Újbuda csapatában két szezonban is NB I-ben szerepelhetett, a Kiskunhalas csapatával bajnokként végeztek az NBI/B Keleti csoportjában. (edzői: Sellei Zoltán, Ökrös Csaba, Varga József)

2016-ban a Pázmánd-Gárdony csapatával sikeresen feljutottak az NBI/B-be (edző: Németh Helga), innen a Mohács csapatához vezetett Orsi útja, ahol a tavalyi bajnokság 5. helyén végeztek úgy, hogy az utolsó fordulóban a bronzéremért játszottak. (edző: Borbándi István)

Fotó: Zotya - Mohácsi TE

Egy hosszas sérülésből felépülve Orsi és a Csurgói Női Kézilabda Club célkitűzései találkoztak.

Klubunknak komoly tapasztalattal rendelkező kapusra volt szüksége, Kiss Orsinak meg olyan stabil háttérrel rendelkező csapatra, ahol maximálisan számítanak rá.

"Minden erőmmel azon leszek, hogy a hozzám fűzött reményeket beváltsam, a szerződésem – egyelőre - a szezon végéig szól." - mondta új hálóőrünk átigazolásakor.

Új igazolásunk komoly erősítés csapatunk védelmében,  a két napos egri Dobó-kupán meg is választották a torna legjobb kapusának!

Kiss Orsolya átveszi Egerben a Dobó-kupa 2018 legjobb kapusának járó trófeát (Fotó: Eszterházy KSE)

Isten hozott Orsi! Sok sikert Csurgón!