Köszönjük Tünde és Feca!

Molnár Ferenc két évet, ebből Szabó Tündével közösen egy évet töltöttek felnőtt csapatunk kispadján, jövőre nem kisebb feladatuk lesz, mint a Csurgói NKC négy utánpótláscsapatának szakmai irányítása.

Molnár Ferenc 2017 nyarán érkezett klubunkhoz a felnőtt csapat kispadjára.

Ezt megelőzően NBI-es játékosként, NBI-es és NBI/B-s férfi csapat edzőjeként tevékenykedett.

Érkezésekor csapatunk a 2017/2018-as NBI/B osztályos bajnokságra szerződtette ahol a tizennégy csapatos mezőnyben klubunk a tizenkettedik helyen végzett tíz pontot megszerezve.

2018. március 18-án a Szombathelyi Haladás elleni mérkőzésen Molnár Ferenc mutatja az 1-es figurát

Sajnos az NBI/B osztály szűkítése miatt, akkor ez nem volt elég a bentmaradásra így csapatunk a 2018/2019-es bajnoki szezonban az NBII dél-nyugati csoportjában folytatta tovább menetelését.

Időkérés 2018. február 10-én a Mohács elleni bajnokin

Molnár Ferenc mellé klubunkhoz érkezett 2018 nyarán edzőként Szabó Tünde is.

Klubunk vezetősége kettejüket bízta meg felnőtt csapatunk vezetésével, melyhez hozzájött az ifjúsági, serdülő és U8 csapatok irányítása az óvodai kézilabdás foglalkozások beindításának felelőssége mellett.

A felnőtt csapat célja egyértelmű volt: visszajutni az NBI/B osztályba.

Megerősítettük játékoskeretünket rutinos játékosokkal kapuban, átlövő és beálló posztokon.

2019. február 24-én a Balatonboglár ellen együtt motiválják a csapatot félidőben

Csapatunk erősődése mellett tisztában volt klubunk vezetősége, hogy az NBII osztály is sokat erősödött.

Nehéz, küzdelmes és sok szempontból tanulságos szezont magunk mögött tudva, a célt elértük: jövőre újra NBI/B osztályban indulunk!

Habár nem bajnokként, hanem ezüstérmesként jutottunk vissza a másodosztályba, ez mit sem változtat Molnár Ferenc és Szabó Tünde érdemein.

Szorgalmukkal, kitartásukkal és türelmükkel elértük kijelölt célunkat.

Megfeszített munkájuk eredményeképp a Csurgói NKC felnőtt csapata az NBII-es bajnokság legjobb gólkülönbségével lép az NBI/B osztályba.

Ifjúsági és serdülő csapatunk hatodik-hatodik helyen végeztek a harmadosztályú utánpótlás bajnokságban.

Szabó Tünde és a Csurgói NKC ifjúsági csapat egy győzelem után

Csurgói NKC serdülő győztes szelfi Tündével

Jövőre még merészebb utánpótlás céljaink is lehetnek, hiszen Feca és Tünde szorgalmas és kitartó minőségi munkája következményeképpen utánpótlásjátékosaink óriási fejlődésen mentek keresztül.

A két ambíciózus kézilabda szakembert klubunk elnöksége a 2019/2020-as bajnoki szezonban egy új felelősségteljes feladattal bízza meg: a Csurgói NKC ifjúsági, serdülő illetve még két utánpótláscsapatunk szakmai irányításával.

Magánéletben egy boldog párt is alkotnak, Tünde hamarosan boldog anyai örömök elé néz, melyhez jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!

Ha más területen is de klubunk továbbra is folytatja a közös munkát a két tehetséges kézilabdaedzővel, ezúttal az utánpótlásnevelés terén.

KÖSZÖNJÜK FECA ÉS TÜNDE!