Sikerült! Jövőre újra NBI/B-ben indulunk! Szép volt CSNKC!

Három fordulóval a bajnokság vége előtt eldőlt: felnőtt csapatunk a bajnoki ezüstérmes helyezéssel kivívta az indulási jogot az NBI/B osztályba, visszajutottunk a magyar másodosztályba!
 
A Magyar Kézilabda Szövetség megerősítette és jóváhagyta a jövő évi NBI/B-s részvételünket!  
 
 

Játékosaink, szakmai stábunk és klubunk összes munkatársának és vezetőjének közös munkájával, sok munkaórát és anyagi ráfordítást követően újra sikerült az NBI/B osztályba visszakerülnünk.

Nem lehet más cél előttünk, minthogy középtávon az NBI/B osztály stabil résztvevői legyünk és ezzel együtt ifjúsági és serdülő játékosaink minőségi fejlődését és versenyeztetését biztosítva az ifjúsági és serdülő másodosztályú bajnokságokban eredményesen szerepeljünk.

Külön öröm számunkra és komoly siker, hogy felnőtt csapatunk mellett jövőre már tíz (!) utánpótláscsapatot versenyeztet a Csurgói Női Kézilabda Club és jelen állás szerint nyolc utánpótlásedző fog klubunknál dolgozni!

Hét év alatt nulláról tízre emelkedett utánpótláscsapataink száma, utánpótlásedzőink száma pedig nyolcra nőtt.

Komoly fejlődésen ment keresztül egyesületünk játékosállomány, edzői állomány, infrastruktúra valamint klubfelépítés szempontjából is.

A 2019/2020. évi bajnokságban különös hangsúlyt fektetünk majd felnőtt csapatunk mellett utánpótláscsapatainknál folyó szakmai munka minőségére, valamint szeretnénk tovább növelni utánpótláskorú játékosaink számát.

Idén is megrendezésre kerül augusztus elején nagy sikernek örvendő nyári táborunk utánpótlás játékosainkak a tervek szerint 2019. augusztus 6-13. között.

Az idei felnőtt bajnoki szezon is bebizonyította, hogy "a labda kerek" és a sportban bármi lehetséges.

Komoly csatákra van kilátás az NBI/B-ben

Gyengébb csapatok ellen is voltak szoros eredményeink és megingásaink de volt sok szépsédíjas megoldásunk is a pályán.

Volt számos izgalmas és örömteli pillanat, de akadt jócskán csalódás is a szezon során.

Csurgói Női Kézilabda Club 2018/2019-es NBI/B feljutó csapata

A sportban nagyon nehéz az egész szezonon át tartó stabil és folyamatos koncentráció, sokszor az eredmény az aktuális napi formán múlik.

Klubunk elnöksége már januárban megkezdte a tárgyalásokat edzőkkel és játékosokkal, hogy előkészítsük a megfelelő minőségű edzői stábot és játékoskeretet a felsőbb osztályra.

Sikeres tárgyalásokon vagyunk túl és reméljük közösen olyan eredményeket érünk el, mellyel a jövőre 43 éves Csurgói Női Kézilabda Club sporttörténelmének legjobb eredményét ünnepelheti!

Minden feltétel - modern 21.századi sportcsarnok, városi termálfürdő, wellnes, uszoda és szaunavilág, sportfelszerelések -, adott Csurgón a minőségi munkához és a női kézilabdasikerekhez.

Fenti körülmények mit sem érnek hit, alázat és szorgalom nélkül melyek ambícióval és célokkal párosulva, az egész országban kivételes helyzetű és lehetőségekkel bíró női kézilabda klubot eredményez.

Nagymúltú sportegyesületünk visszatér az NBI/B osztályba, ahol átalakított és megerősített keretünkkel sok siker várhat ránk.

Bízunk benne Fortuna is segítségünkre lesz sorsolásnál, valamint a sérülések elkerülésénél is.

Érdemes figyelni a következő hetekben honlapunkat, Facebook és Instagram oldalainkat, hiszen folyamatosan jelentjük be a klubunkhoz érkező szakembereket és játékosokat.

HAJRÁ CSURGÓ! HAJRÁ CSNKC!