Sok hiba miatt elmaradt a bravúr

Számtalan ziccert kihagytunk a NEKA ellen és a védekezésünk sem volt túl acélos.

Sokat hibázott mindkét csapat, az akadémisták kevesebbet így ők nyerték a találkozót.

Fotó: CSNKC MEDIA

Még mindig nem tudtunk teljes kerettel pályára lépni, hiszen Márczy Tekla irányítónk betegsége miatt nem tudta vállalni a pályára lépést.

A NEKA női kézilabdacsapata 41 fős felnőtt kerettel rendelkezik, javarészben a magyar junior és serdülő válogatott játékosaiból áll össze.

Fentiek ellenére nem adtuk fel a küzdelmet, sőt szép átlövésekkel sikerült bevenni ellenfelünk kapuját.

Fotó: CSNKC MEDIA

Negyven percig voltak fordulópontok, ahol ha a védekezéseinkből szerzett labdákat értékesítjük akkor meg is fordíthattuk volna a mérkőzést.

Szerencsénkre ellenfelünk kapkodott és sokat hibázott, ám sajnos mi sem tudunk élni ziccereinkkel.

Rengeteg ziccer kimaradt és kapusaink közül senki sem tudott egy ilyen mérkőzésen elvárható teljesítményt nyújtani és ez nagyon hiányzott az egész mérkőzésen.

Fotó: CSNKC MEDIA

Edzőnk Mato Matijevic időkérésekkel és kapuscserékkel igyekezett változást hozni a teljesítményünkbe, de ez most így sikerült.

Sajnálatos módon még a két fiatal játékvezető döntéseivel is javarészt az utánpótlás válogatott csapatnak kedvezett..

Csurgói NKC - NEKA 25-31 (10-14)

Csurgói NKC: Kubina M., Scholtz A., Tóth I., Pervein O., Takács i. 3, Áy N. 8, Tornóczky S., Béres E. 1, Orsós A. 2, Bodó Sz. 2, Pap M. 1, Ghetu A., Vukcevic S. 7, Bab Á. 1, Márczy T. 

vezetőedző: Mato Matijevic

NEKA: MAGERA N., Németh K., KAJDON B. 11 (2), Vajer B. 2, Takó v. 3, Rónai D., FARAGÓ L. 3, Vámos M. 3, Mlinkó Zs. 1, Juhász G. 1, Kocsis B, Szöllősi F., Bánhidi B., NÉMETH I. 5, WOTH V. 2, Vártok T.

vezetőedző: ifj. Kiss Szilárd

kiállítások: 8 perc, illetve 2 perc

hétméteresek: 2/1, illetve 3/3

Eredmény alakulása: 4.p: 0-4, 15.p: 4-6, 21.p: 5-10, 28.p: 9-12, 39.p: 11-18, 49.p: 18-23, 54.p: 22-26

Mestermérleg:

Mato Matijevic (Csurgói NKC): "Olyan csapat ellen játszottunk akiknek nagyon jól felépített kézilabda rendszerük van, minőségi háttérrel és játekosokkal így csere lehetőségük is nagyobb. Próbáltam meggyőzni a játékosainkat hogy ne lehajtott fejjel menjünk fel a pályára, amíg betartjuk a megbeszélt támadás és védekezés taktikai elemeket. Azt tűztük ki magunknak hogy ne kapjunk gyors lerohanás gólokat a szélről és kemény védekezés volt megbeszélve, hogy harcoljunk és hogy türelmesen támadjunk segítség nélkül és hogy magabiztosan lőjünk gólokat.Ezt csak részben sikerült megvalósítani."

Kiss Szilárd (NEKA): „Nehéz meccsre készültünk, ehhez képest viszonylag könnyen nyertünk. Voltak periódusok, amikor eldönthettük volna a mérkőzést, de ezeket nem eléggé használtuk ki. Néhányan túlzottan izgulnak, meg kell tanulniuk megfelelő állapotba kerülni! A győzelemnek örülünk!”

A CSNKC MEDIA mérkőzésről készült képgalériája megtekinthető Facebook oldalunkon, valamint honlapunkon a a "GALÉRIA" - "FÉNYKÉPALBUM" menüpontra kattintva!

Február 28-án pénteken 18:00 órától a bajnokságot vezető Moyra-Budaörs ellen lépünk pályára idegenben!

Hajrá CSNKC!