Szív nélkül ment fel a pályára a csurgói mez Hévízen

Felnőtt csapatunk hétvégén bebizonyította, hogy mindig van lejjebb.

A tabella ötödik Hévíz otthonában kritikán aluli hozzáállással koncentrációval küldték fel játékosaink a mezüket a pályára.

Ugyanis sem a gondolkodásukat sem a szivüket nem "vitték magukkal".

Csapatunk játékosainak többsége 7/3, 6/1, 13/3, 5/2 lövőstatisztikával "büszkélkedhet".

50 lövésből 24 gólt lőttünk, ez elkeserítő szám.

Forrás: CSNKC MEDIA

Ebben a bajnoki szezonban kiderült, hogy mely játékosok nem alkalmasak nem csak az NBI/B osztályra de még NBII osztályra sem.

A nagy baj a gondolkodásukkal van és a motivációjukkal, sokan elfelejtettek alázatos játékosként küzdeni és hajtani.

Klubunk szakmai stábjára és vezetőségére és az ő egész éves kitartó és kemény munkájukra sikerült szégyent hozni.

Ez a hozzáállás nem méltó klubunk gazdag múltjához és hírnevéhez.

Csapatunk nyáron szinte teljesen megújul és lelkes, alázatos, "győztes" mentalitású emberekkel szeretnénk a jövőben együtt dolgozni.

Hévízi SK - Csurgói NKC 26-24 (10-12)

Hévíz,Városi Sportcsarnok

Vezette: Tóbiás Richárd Tamás - Végh András

100 néző

Csurgói NKC: Tóth I., Bodó Sz. 2, TAKÁCS D. 11, Jencski B. 3, Takács I. 1, Zajcsekné Drávai Gy. 4, Szandai, Raczkó P. 2 Csere.: Pervein O., Füstös N. 1, Láza, Kiss, Balogh B, Nagyvizeli J.

Edző: Molnár Ferenc, Szabó Tünde

MESTERMÉRLEG

Molnár Ferenc, edző: "Pár ember kivételével felháborító és szégyenteljes hozzáállás jellemezte csapatunk munkáját idegenben. Az ellenfél kihasználta könnyelmű és felelőtlen hibáinkat. Megérdemelten győztek. Edzőként szégyellem, hogy egy ilyen csapat képviselte Csurgót Hévízen. Felnőtt játékosaink java része példát vehetne utánpótlás játékosaink lelkesedéséről, küzdeni akarásáról, fegyelmezett, céltudatos munkájáról!!!"

Felnőtt csapatunk vasárnap a harmadik helyért versenyben lévő Siófok U22 csapatát fogadja Csurgón, mely egyben utolsó bajnoki mérkőzésünk is lesz ebben a szezonban.

Mérkőzést követően egy ünnepi eredményhirdetés keretein belül a Zala Megyei Kézilabda Szövetségtől átvehetjük bajnoki ezüstérmeinket.

Ifjúsági mérkőzésen:

Hévízi SK - Csurgói NKC 24-27 (9-14)

Ifjúsági játékosaink legyőzték a zalai csapat ifi csapatát. 

Forrás: CSNKC MEDIA

Szép volt CSNKC ifi!

Edző: Szabó Tünde

MESTERMÉRLEG

Szabó Tünde, edző: "Hullámzó teljesítmény jellemezte a Hévíz elleni mérkőzést, mivel egyéni teljesítmények mutatkoztak meg a pályán, nem pedig a csapat egységes munkája. A mérkőzés utolsó perceiben elfogyott a koncentráció, ezért az ellenfél közelebb tudott kapaszkodni hozzánk. De a győzelmet maximálisan megérdemelték a lányok! Hajrá CSNKC!"

Serdülő mérkőzésen:

Hévízi SK - Csurgói NKC 11-20 (5-9)

Serdülőink komolyan vették a mérkőzést és szép sikert arattak.

Edző: Szabó Tünde

MESTERMÉRLEG

Szabó Tünde, edző: "A mérkőzést a határozottság, az elszántság és küzdeni akarás jellemezte. Ez főként a csapat védekezésében mutatkozott meg, ezért a támadásban fellépő hibák nem jelentettek veszélyt a 2 pont megszerzéséhez. A szezon utolsó fordulójában is ezt a tudatos munkát várjuk a lányoktól. Hajrá CSNKC! Gyerünk lányok!"