Új partnerség és együttműködés a Kadarkúti Kézilabda Clubbal!

Együttműködési megállapodást kötött sportegyesületünk és a Kadarkúti Kézilabda Club!

Klubunk vezetése folyamatosan építi ki kézilabdás partneri kapcsolatait és ennek az építkezési stratégiának a része a nagymúltú kadarkúti utánpótlásnevelő egyesülettel való közös munka.

Fotó: CSNKC MEDIA

Partnerségünk keretében heti két alkalommal lesz edzés Kadarkúton az U8, U9 és U10-es korosztályú kézilabdás lányoknak és heti egy alkalommal pedig Csurgón edzenek majd közösen a csurgói U8, U9 és U10-es korosztályú kézilabdás lányainkkal. 

Fotó: CSNKC MEDIA

Nem csak edzésekről és szakmai együttműködésről hanem a kadarkúti ifjú leány kézilabdázók versenyeztetéséről is szól a csurgói-kadarkúti női kézilabdás összefogás, így a kadarkútiak csatlakoznak a bajnokság fordulóiban is csurgói kézis lányainkhoz egyrészt, hogy ez elősegítse szakmai fejlődésüket másrészt, hogy még több sikerélményük legyen a kézilabdapályán.

A közös edzéseken Ráskó Anna, a CSNKC utánpótlásedzője a közös versenyeztetésben pedig Kissné Hosszú Henriett utánpótlásedzőnk irányítják a szakmai munkát a Csurgói Női Kézilabda Club részéről.

Fotó: CSNKC MEDIA

Sportegyesületünk Berzence és Kutas mellett így már Kadarkúton is jelen van a női kézilabda területén - kézilabdás lányokat edzenek klubunk utánpótlásedzői heti szinten több alkalommal és versenyeztetünk -, a bajnoki és előkészítés alatt van több környékbeli településen is klubunk kézilabdás jelenléte.

Fotó: CSNKC MEDIA

Ezúton is köszönjük a kadarkútiak edzőjének Karsainé Füle Anikónak kitartását és példás hozzáállását, melyet a helyi kézilabdázni vágyó gyermekek iránt illetve melyet klubunk irányába is képvisel!

HAJRÁ CSNKC!