Utánpótlás csapataink szezonzárója - második rész

2018. június 21-én tartotta sportegyesületünk U8 és U9 utánpótlás csapataink szezonzáró rendezvényét a csurgói Zis-tón.

A rendezvényen klubunk elnöksége megköszönte a gyermekek és szüleik egész éves kitartását, Kissné Hosszú Henriett utánpótlásedző áldozatos munkáját illetve kézilabdacipőket adtunk át fiatal játékosainknak. 

Forrás: CSNKC MEDIA 

Nagy létszámban jelen voltak fiatal játékosaink és szüleik is, vidám délután volt.

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

Játékosaink boldogan vették át új kézilabdacipőiket klubunk vezetőitől, mellyel sportegyesületünk biztosítani igyekszik mindenkinek a kézilabdázáshoz szükséges minőségi sportfelszerelést, hogy szeptemberben újult erővel kezdjék meg a jövő évi edzéseiket és mérkőzéseiket kézis kislányaink.

Ezt követően játékosaink vidáman és elégedetten próbálgatták új cipőjüket.

Fotó: CSNKC MEDIA

Fotó: CSNKC MEDIA

A nagy sikernek örvendő soron következő negyedik Csurgói Női Kézilabda Nyári Táborunk augusztusban kerül megrendezésre, melyet három naposra tervezünk bentlakásos teljes ellátásos rendszerben.

Korábbi kézilabdaválogatott játékos(ok) érkezése is várható az idei nyári kézilabda táborunkba, reméljük a tábor lakói nagy örömmel fogadják őket és bízunk benne ez is komoly motivációt jelent majd ifjú kéziseinknek!

A pontos időpontról, programról illetve egyéb kérdések esetén kérem érdeklődjenek a 06-70-492-35-70-es telefonszámon Ráskó Anna technikai igazgatónknál illetve Kissné Hosszú Henriett utánpótlásedzőnknél.

Sok szeretettel várjuk gyermekek és szüleik jelentkezését akik szeretnének megismerkedni a kézilabdával!

Az U8 és U9 csapataink szezonzáró rendezvényének összes fényképe honlapunk GALÉRA - FÉNYKÉPALBUM menüpontjában megtekinthetők.

Köszönjük a gyermekek, szüleik és utánpótlásedzőnk egész éves szorgalmát és munkáját!

Szép nyarat kívánunk mindenkinek!