Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

20
JAN

Elkészült csapatunk tavaszi felkészülési programja!

Csapatunk hat edzőmérkőzést fog játszani és harminchat edzésen fog részt venni január 13-a és február 8-a között. Hajrá CSNKC!

27
DEC

Áldott, békés Karácsonyt kívánunk!

Áldott, békés Karácsonyt kívánunk!

30
NOV

A Gárdony csapatát fogadjuk hazai pályán

A Fejér megyei alakulat jelenleg a tabella nyolcadik helyén áll, kilenc mérkőzésükből hármat nyertek meg, hatot pedig elbuktak. Hajrá CSNKC!

18
NOV

Vereség a dunaújvárosi fiataloktól

A vendégek az 53. percig vezettek a mérkőzésen, itt kiegyenlítettünk, de utána sem tudtunk győzni.

09
NOV

Kikaptunk Kozármislenyben is

Támadójátékunkat keressük a győri mérkőzés óta, ezúttal sem sikerült megtalálni. Sok technikai hiba volt támadásban és ziccerhelyzetekben rossz megoldások sorozata. 20-16 lett a vége a baranyai csapatnak.

08
NOV

Irány Kozármisleny!

Felnőtt csapatunk Kozármisleny csapatával mérkőzik szombaton idegenben. Koncentráció és odafigyelés kell játékosainktól, hogy a végén pozitív legyen a találkozó végkimenetele. Hajrá CSNKC!

08
NOV

Vereség a győri fiataloktól

Négy gólos vereséget szenvedett csapatunk a győriek kiscsapatától. A támadójátékunk messze elmaradt a várakozástól.

04
NOV

Szerdán Győrbe utazik csapatunk!

15:45-től az Audi Arénában lép pályára felnőtt csapatunk a Győri Audi ETO U19 csapata ellen az NBI/B Nyugat női bajnokság hetedik fordulójában. Szeretnénk motivált és határozott játékkal elhozni a két pontot! Hajrá CSNKC!

28
OKT

Klubtörténelmi mérföldkő: 22 év után legyőztük a Nagyatádot!

24-17-re hét góllal győztük le az NBI/B nyugati csoportjában versenyző somogy megyei alakulatot.Csapatunk kemény védekezéssel és szép támadási megoldásokkal a félidőtől magabiztosan kézben tartotta a mérkőzést. Ezzel egy klubtörténelmi rekordot is sikerült megdönteni, hiszen legutóbb közel 22 éve 1997. november 10-én győztük le őket. BRAVO CSNKC!

25
OKT

A Rinyamenti KC érkezik szombaton Csurgóra

A nagyatádi alakulat jelenleg a bajnokság nyolcadik helyén tanyázik öt mérkőzésből egyszer győztek és egyszer döntetlent játszottak. A bajnoki tabellából nem szabad messzemenő következtetést levonni, így lányainknak maximális teljesítményt kell hozniuk, hogy begyűjthessük a két pontot! HAJRÁ CSNKC!

21
OKT

Hét góllal győztünk és két ponttal gazdagodtunk Szombathelyen

Bár játékoskeret alapján csapatunk volt a mérkőzés esélyese, nem tudhattuk milyen formában és motivációval játszanak lányaink. Csapatunk végig magabiztos vezetéssel hét gólos győzelmet aratott a szombathelyi fiatalok ellen. BRAVO lányok!

18
OKT

Vasárnap Szombathelyre utazunk

A Szombathelyi KKA U19-es NBI/B osztályos csapata ellen lép pályára vasárnap 18:00 órától felnőtt csapatunk Szombethelyen. Csapatunk a hatodik helyről várja a kilencedik helyezett Vas megyei csapat elleni találkozót.

15
OKT

Vereséget szenvedtek utánpótláscsapataink

Ifjúsági csapatunk Tamásiban, serdülő csapatunk Siófokon szenvedett vereséget a hétvégén.

14
OKT

Kínos kiesés a Magyar Kupából

Idén megerősödött keretünk eddigi leggyengébb teljesítményét hozta a Mohács elleni hazai rendezésű Magyar Kupa mérkőzésen így kiestünk a kupa küzdelmekből. Támadásaink veszélytelenek voltak, nem volt támadójátékunknak koncepciója, ötlettelen és tétlen volt csapatunk.Sürgősen újra kell gondolni felnőtt játékosainknak az egyéni motivációjukat és céljaikat, mert ez a hozzáállás nem elégséges klubunk által kitűzött célok eléréséhez.

08
OKT

A Mohácsot fogadjuk hazai pályán a Magyar Kupában!

A Magyar Kupa II. fordulójában kapcsolódik be csapatunk a küzdelmekbe, ahol az azonos bajnokságban szereplő két pontos baranya megyei Mohácsi TE 1888 csapatát fogadjuk. Hajrá CSNKC!